Duyuru

Collapse
No announcement yet.

120 km hızda vibrasyon / balans

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 120 km hızda vibrasyon / balans

Orjinal yazı sahibi: aSya
    Gaza yüklenince sallayan, gazı kesince gecen titreme büyük oranda akslarda meydana gelen bir arızaya işratet.
    onlarda test sürüşünde aks dediler ve daha sonra telefonda görüştüğümüzde aksta boşluk olduğunu bunun neden olduğunu söylediler.

ama bu balans işini çözeceğim kafaya koydum. 220 bg bi araçtan zevk alamıyorum resmen.
    Insignia Cosmo 2.0 Turbo 220 BG.

Yorum

Bence işleme başlamadan evvel bir kaç yerden de teid alın. emin olun. Ha deyince servsie ok demeyin. Bence uğultu vardı eski araçta. Aks değişicek dediler.
      Lastik çıkmıştı. İnanıp 3000 versem yakardım o yetkiliyi. Opel ATM....
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ayrıca, iç aks kafası veya dış aks kafasındaki ciddi boşuklar balans yaptırır.
        Sol aks, içerideyken soldaki ni kastediyordanız yamulması imkansız gibi birşeydir. Bozulan kafalardır diye tahmin ediyorum.
        Kafalar da uygun fiyata değişiyor.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Ayrıca, iç aks kafası veya dış aks kafasındaki ciddi boşuklar balans yaptırır.
          Sol aks, içerideyken soldaki ni kastediyordanız yamulması imkansız gibi birşeydir. Bozulan kafalardır diye tahmin ediyorum.
          Kafalar da uygun fiyata değişiyor.
          Onay verdim parca degisimi icin insallah sirf para almak icin yapmiyorlardir. Cunku ben aracimin duzelmesi icin iyi niyetimle ugrasiyorum fakat bu niyetimin karsiligini alamazsam buyuk ihtimal olay cikartirim.

Yorum

Aks ile beraber kafalarda otomatikman değişiyor. Doğal olarak sorununuz da giderilecek. Belki 300 TL'ye hallolacakken 2500 TL ye yaptırmış olacaksınız sadece.

Yorum

Aks ile beraber kafalarda otomatikman değişiyor. Doğal olarak sorununuz da giderilecek. Belki 300 TL'ye hallolacakken 2500 TL ye yaptırmış olacaksınız sadece.
              yetkili servis daha güvenli diye düşünüyorum ama maddi olarak bazen mantıksız oluyorlar. neyse olan oldu parça gelmiş. bugün yarın çıkar araç inşallah. 10 gündür serviste yatıyor.

Yorum

Tekrar merhaba arkadaşlar,

aracımı çarşamba günü akşamüstü teslim aldım. komple aks değiştikten sonra düşük kilometrelerdeki sallama yok artık. fakat 120 km sonrası çok çok hafif bir balans vardı. servisten bana 4 lastik değişmesi gerek dediler. bende geçtiğimiz kasım ayında almıştım lastiklerimi. 10000km civarı yaptım. değiştiremem dedim çünkü maliyet iyice yarayı büyütmeye başlamıştı

neyse bizim sanayide lastikleri aldığım yere gittim anlattım durumu. bunun üzerine onlarda 4 teker söküp balans yapalım dediler ama daha çok bozdular yine. tabi benim moral yerlerde tekrar döndüm lastikçiye dedim daha çok bozdunuz neyse o zaman bi de üzerinde balans yapalım dediler. sonra denemeye çıktım araba ip gibi şu an ihihi allah bi daha böyle şeyler göstermesin. neredeyse 4 aydır bu sorunla uğraşıyordum ve dün hallettik. ama sorarlar neden en baştan üzerinde balans denemedin o kadar sök tak yapana kadar.

Yorum

İşleniyor...
                X