Ynt: fren ve debriyaj hidroliği değişimden sonra fren mesafesi kısalması
arkadaşlar astra j aracımın 4 yıldır hiç değişmedi acaba bende mi değiştirsem frenlerin ilk yıllara nazaran zayıf olduğunu düşünüyorum üstelik fren balatalarını yeni değiştirmeme rağmen hiçbir fark yok ürün hakkında hiçbir bilgim de yok bu ürün marka model fark etmezsizin kullanılabilir mi aracıma alsam uygun olur mu?
Orjinal yazı sahibi: Emrah64
arkadaşlar astra j aracımın 4 yıldır hiç değişmedi acaba bende mi değiştirsem frenlerin ilk yıllara nazaran zayıf olduğunu düşünüyorum üstelik fren balatalarını yeni değiştirmeme rağmen hiçbir fark yok ürün hakkında hiçbir bilgim de yok bu ürün marka model fark etmezsizin kullanılabilir mi aracıma alsam uygun olur mu?
Bir an önce değiştirin,çok fark eder...
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Güle güle kullan Kadir, Allah frene asılacak vukuat nasip etmesin, bende geçen sene temmuzda yapılan bakımda değiştiği için geçen hafta yaptırdığım bakımda değiştirtmedim, değişim işlemi kolaysa hidroliğin çok bir fiyatı yokmuş uygun zamanda değiştirmek lazım.
Konu Çok Hoş Devam Ediyor ve Değişimden Yanayım Ben de. Ani ve Uzun Süreli Frenlemelerde Kaliper Pistonlarının İçinde Kalan Yağın Genleri Aşırı Sıcaktan Değişiyor ve Sonraki Frenlemeleri Kötü Yönde Etkiliyor. Ama Ukalalık Yapacam ya Mutlaka, Debriyaj Olayını Anlamadım.
Bizim Araçların Debriyajı Telli Değil mi?
Orjinal yazı sahibi: cagri
Durun bi Dot 4 stoğu yapıyım geliyorum, bilmediğiniz yerlerden almayın tanıdıktan alın
Kadir itiraf et sen mi girdin bu işe
Cagri aklini kullan ben dotlari getiririm sen degistirirsin
Servis dot3 de kullaniyor olabilir ben sordugumda oyle cok farkli degil denmisti parca temin ettigim yer
Dot 4 un kaynama noktasi daha yuksekmis Bende sayisi ve kaynama
Noktasi yuksek ya 4 olsun dedim,kafamda deli sorular haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Insignianin en sevdigim yani ilkis flexi tabikide sonra frenleridir bmw nin 3-5 i mercedesin c si e si hepsinden cok cok daha iyi zaten abs ile kanka olan vw ni saymiyorum bile
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum