Ali abinin(aSya) tavsiye ile Turtle Wax'ın ürününü almıştım. 2 defa oturulan bölgeye, bir defa sırt dayamaya, bir defa kapı içlerine yaptım. Memnun kalmıştım. Sildiğim bezi yıkarken kirlerin çıktığını gördüm. Dediğim ürünü Koçtaş'ta bulabilirsiniz. Tabi her mağazasında olamayabiliyor.
Koltuk temizleyici köpük geldi ve uyguladım. Şu an kir veya lekeler çıkmış gibi görünüyor. Koltuklar da güzel koktu, aracın içine de yansıdı koku.
Ancak tamamen kuruyunca belli olacak. Yarın tekrar bakıp sonucu burdan yazarım.
Turtle ı ucuz bulunca toptan alıyorum bazen Kipa dan 5 Lira ya baya bi şampuanını aldım geçenlerde, Meguiars - Nigrin i kullanamayacağım hafif tozlu anlarda Turtle ile yıkıyorum gayet de iyi iş çıkarıyor - çok köpüklü bir kimyası var.
Sonuç yazayım: İyice kuruduktan sonra çok az da olsa yine iz kaldığını farkettim. Yani izler tam çıkmadı ama epey temizlendi. Ya ben uygulamayı tam yapamadım, ya da köpükle de olacak değil. Tekrar yapıp durumu yazacağım.. Zaten açıklamasında gerekirse tekrar yapılır diye yazmışlar..
Ben 2 gün yaptım temizliği. İlk gün yaptım, biraz kurudu. Ertesi gün tekrar yaptım. Bu sefer uzun süre kapı, camı açık bıraktım iyice kurusun diye. Yakınlarda tekrar yapacağım.
Ben 2 gün yaptım temizliği. İlk gün yaptım, biraz kurudu. Ertesi gün tekrar yaptım. Bu sefer uzun süre kapı, camı açık bıraktım iyice kurusun diye. Yakınlarda tekrar yapacağım.
Sonuç ilk güne göre farketti mi? Yani lekeler çıktı diyebiliyor musunuz?
Ben de bugün hava güneşli olduğu için tüm koltuklarda 2.kez denedim ve kuruduktan sonra kontrol ettim.
Kirler şimdilik çıkmış görünüyor. Yarın tekrar kontrol edeceğim.
Yorum