Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20 inç jant avantaj ve dezavantajları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 20 inç jant avantaj ve dezavantajları

Orjinal yazı sahibi: colt45
    Bugun 20 inç ve 18 inç araç test ettim. 20 inç direksiyon sert fren mesafesi uzun yol sesi fazla araç yüksekliği fazla idi
    Her 2 araçta da aynı lastiklerden mi vardı? Aynı değilse kesinlikle lastiklerden kaynaklanıyordur test sonucunuz. Zira şu an aracımda 40 küsur bin kmdeki continental 18 " lastikler var, ömurlerini bitiriyorum bu yıl son ama direksiyon sert ve araç içine ses alıyor. Geçen yıl aldığım 19 " starmax lastikler çok daha sessiz ve direksiyon çok daha yumuşaktı. Yani lastik çok farkettiriyor.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
      Bugun 20 inç ve 18 inç araç test ettim. 20 inç direksiyon sert fren mesafesi uzun yol sesi fazla araç yüksekliği fazla idi
      Her 2 araçta da aynı lastiklerden mi vardı? Aynı değilse kesinlikle lastiklerden kaynaklanıyordur test sonucunuz. Zira şu an aracımda 40 küsur bin kmdeki continental 18 " lastikler var, ömurlerini bitiriyorum bu yıl son ama direksiyon sert ve araç içine ses alıyor. Geçen yıl aldığım 19 " starmax lastikler çok daha sessiz ve direksiyon çok daha yumuşaktı. Yani lastik çok farkettiriyor.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

20 " fren mesafesi uzamaz lastik kötüdür

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Lastik markası ve üretim yılı çok önemli, kuzenlerimde 17 jantlı iki astra var biri michelin, birisi bridgestone aradaki fark anlatılmaz
          Bridgestone sert, sesli, michelin tam tersi ve tutunma hissi bır tık daha yüksek geliyor bana
          2016 w205 AMG

Yorum

İşleniyor...
          X