Bu, her zaman doğru olmayabilir.
Örneğin 2017 Kış buluşması için Topuk Yaylası'na gideceksiniz.
(olmaz ama olsa hani)
Siz, E5'de çay içerken, biz yaylada sauna veya havuz sefası yapıyor oluruz ihihi
Ebat olarak insignianın evatlari ile kıyaslanmaz ama ben 205/55r16 ebatta yazlık bridgestone turanza lm32 ve goodyear efficent performans grip ve kışlık bridgrstone blizzak kullandim. Genel mana da goodtear yumuşak olduğu için sanırım 1-2 psi daha yüksek basınçta ancak aynı yol tutşunu (virajda esneme anlaminda) sagliyor. Yoldan kopma yapmiyor ama araba daha fazla yaylanıyor ve güven vermiyor. Basinç artinca araba yeterli sertkiğe geliyor. Ekonomi anlaminda goodyear bridgestondan bariz 0.5 litre daha az yakiyor. Geri kalan ozellikleri neredeyse aynı. Kışlıklar da ise yol sesi daha fazla bekledigim gibi. Yakıtıda 1 litreye kadar fazlalaştırıyor. Saadece kışlıklarda 5. Sene de çok az karda baya prrformansi azalmıstı.(yaklaşık 12cm) ilk yıllarda ise 25 cm karda ve buzda bana misin demiyordu.
205/65r16c ticari ebatta ise kumho kışlıklar yazlik michellin agilisten daha sessiz ve daha iyi yol tutuyor. Yazlik lastik alacak olursam michelin almayacağım. Hankook deneyebilirim.
Bekle geliyorum antalyaaaa Yazın da kabus ama değil mi?
Antalya'da yaşayanlar temmuz ağustosta pek ortada dolaşmıyorlar bence. Biz tatil yapanlar da bu aylarda gidip havale geçiriyoruz mecburen haha haha eylül ekim gibi keyfi çok daha güzel çıkar sanki ne de olsa hep ordasınız
Ben şimdiye kadar goodyear'dan hiç memnun kalmadım, premium lastikler arasında alırken listeye asla dahil etmeyeceğim bir lastik markası. Dunlop, michelin, continental varken hiç şansı yok. (pirellilerden de pek memnun kalmamıştım, yıllar önce bir süre kullandım)
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Bu gün hava biraz soğuk. Lastiklerde uğultu yok. Acık ısınınca içinde durulmuyor parkeli yolda. Uzun yolda da konforu bozuyor.
Goodyear 'A elimden gelen tüm çirkefçe şikayet yazılarını her yere yapıştıracağım. Telefonla aradım. Fabrikada test edicez diyorlar. Töbe dedim, e benim araç 1 ay lift demi yatıcak dedim.
Bayii aradım. GEtirin bizde test cihazı var dediler. E,cihazınız uğultuyumu ölçüyor? İçindeki tellerin arasındaki hamurun kimyasını mı analiz ediyor? desemde illa bakacağız dediler. Bekliyorum.
Fabrika da garanti açısından önce yeni lastik alıcaksınız dediler. Parayla garanti böyle oluyormuş demek. Bayii kanalı ile birebir çözemezsem elimden çekeceği var bu markanın. Önde gelen tüm araç forumlarında uzun zamandır üyeliğim mevcut. Ne geliyorsa yapacağım. Bu, goodyear dan 2. kez memnun kalmayışım oldu. asymetric 2 lerde de uğultu sorunu yaşadım. Bu kadar da değildi ama.
Kumho' lar yemin ederim daha sorunsuz du. Arkalar Ku19, önler ku 39 du.
Yorum