Bu aralar bu konuda birkaç tane birden ikilemdeyim. Sitede bazı arkadaşlarımızla özelden fikiralış verişinde bulunduk. Hepsinin fikirleri ayrıca değerli benim için.
Genel olarak forum sakinlerinin fikirlerinide almak istiyorum. Benim gibi düşünen ve konuyu merak edenler için yol gösterici olacağına inanıyorum. Hani, giriş seviyesi olarak nitelendirirsem, üst segmen arasında neredeyse 4 lastikte 1000 TL oynamakta. Hal böyle iken insan biraz düşünüyor. Hani, Pahalıdan alıp uygunda alamayacağı ne olabilir insanın? Bu kategoriye adı sanı duyulmamış dandirik kore mallarını ve üst markaların daha alt gruplarını hesapa eklemedim. Bilmediğim, atladığım değerlendirmeye alamadığım marka model varsa eklemenizi rica ederim.
Uygun dan pahalıya gidersem;
GT radialSPORT ACTIVE
Kumho ku 39
Falken Ziex ZE914
Nexen
Petlas
Derken de, biraz daha çıtayı yükseltirsek
nokian
Hankook
Ve üst segment lastikler arasında
Continental
Michelin
vs vs diye gidicek....
Genel olarak forum sakinlerinin fikirlerinide almak istiyorum. Benim gibi düşünen ve konuyu merak edenler için yol gösterici olacağına inanıyorum. Hani, giriş seviyesi olarak nitelendirirsem, üst segmen arasında neredeyse 4 lastikte 1000 TL oynamakta. Hal böyle iken insan biraz düşünüyor. Hani, Pahalıdan alıp uygunda alamayacağı ne olabilir insanın? Bu kategoriye adı sanı duyulmamış dandirik kore mallarını ve üst markaların daha alt gruplarını hesapa eklemedim. Bilmediğim, atladığım değerlendirmeye alamadığım marka model varsa eklemenizi rica ederim.
Uygun dan pahalıya gidersem;
GT radialSPORT ACTIVE
Kumho ku 39
Falken Ziex ZE914
Nexen
Petlas
Derken de, biraz daha çıtayı yükseltirsek
nokian
Hankook
Ve üst segment lastikler arasında
Continental
Michelin