Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ledli sinyalli aynanın kenarını dokundurdum ve kırdım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ledli sinyalli aynanın kenarını dokundurdum ve kırdım..

Nazar mı değdi anlayamadım ama Çağrı kardesimden siparişle aldığımız sağ sinyalli ledli aynayı dokundurdum ufaktan ve led ışığının yandığı yerin ön kenarı kırıldı. Küçük bir yer ama ordan içeri su girer diye korkuyorum. Foto çekip koyarım ama şimdiden sorayım istedim, bu plastik parçaya nasıl bir tamirat yapılabilir?
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Ynt: Ledli sinyalli aynanın kenarını dokundurdum ve kırdım..

Geçmiş olsun

Yorum

Geçmiş olsun, foto olmadan yorum yapmak zor ama ilk aklıma gelen stop filmiyle kaplamak

Yorum

Geçmiş olsun, kırılan parçacık kayıp değilse, özel japonla yapıştırılır,
        ben öyle yapmıştım. Sol taraf olsaydı bende vardı, gönderirdim

Yorum

Geçmiş olsun

Çağrıya bir sorun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Onlar ayrı olarak satılıyor, sipariş edebilirsin aliexpressten, bu arada Çağrı bu aynalardan var mı elinizde ben de almak istiyorum
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Onlar ayrı olarak satılıyor, sipariş edebilirsin aliexpressten, bu arada Çağrı bu aynalardan var mı elinizde ben de almak istiyorum
              Sen ne yapacan abicim merco ya mı takıcan ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                Nazar mı değdi anlayamadım ama Çağrı kardesimden siparişle aldığımız sağ sinyalli ledli aynayı dokundurdum ufaktan ve led ışığının yandığı yerin ön kenarı kırıldı. Küçük bir yer ama ordan içeri su girer diye korkuyorum. Foto çekip koyarım ama şimdiden sorayım istedim, bu plastik parçaya nasıl bir tamirat yapılabilir?
                Marangozların kullandığı sprey aktivatörlü japon yapıştırıcılar var.Aktivatör spreyi sıkmadan sadece japon sürerek kırık parçayı yerine oturtun.Aktivatör sıkmamak size hassas uygulama için zaman kazandıracaktır.Daha sonra parmağınızın ucuyla üzerine azar azar dökme karbonat(kabartma tozu değil) dökün.Çok sert ve tekrar aynı yerden kırılması imkansız bir yama olacaktır.Daha sonra uygun zımpara ile düzeltin.Çok sert bir tabaka olacağı için el ile zımparalamak yorucu olacaktır.O yüzden japonu ve karbonatı aşırı miktarda kullanmayın.Önce başka bir malzemede deneme yaparak elinizi alıştırın.Her türlü malzeme bu mucize formül ile birbirine çok sağlam bir şekilde birleştirilebilir.
                2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkür ederim.
                  Kırılan parçanın da üzerinden araç geçmiş olduğu için o da parçalandı, yerine takmam imkansız oldu.
                  Servisteki ustam aynayı ya yenileyeceksin ya da şeffaf silikon vuracaksın deliklere dedi.
                  Ben de şeffaf silikonla deliği kapadım, dikkatli bakınca belli oluyor, yoksa fena durmadı, en azından içeri su girmesine engel olduk şimdilik.

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                  Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                  Marangozların kullandığı sprey aktivatörlü japon yapıştırıcılar var.Aktivatör spreyi sıkmadan sadece japon sürerek kırık parçayı yerine oturtun.Aktivatör sıkmamak size hassas uygulama için zaman kazandıracaktır.Daha sonra parmağınızın ucuyla üzerine azar azar dökme karbonat(kabartma tozu değil) dökün.Çok sert ve tekrar aynı yerden kırılması imkansız bir yama olacaktır.Daha sonra uygun zımpara ile düzeltin.Çok sert bir tabaka olacağı için el ile zımparalamak yorucu olacaktır.O yüzden japonu ve karbonatı aşırı miktarda kullanmayın.Önce başka bir malzemede deneme yaparak elinizi alıştırın.Her türlü malzeme bu mucize formül ile birbirine çok sağlam bir şekilde birleştirilebilir.
                  Elinize sağlık, güzel yazmışsınız ancak kırılan parçanın üzerinden de araç geçtiği için o da parçalandı, ama yine de bu bilgi ilerisi için lazım olabilir, sağolun.

Bu tarz parçaları aliexpress.ten değil de önceliği kendi ülkeme verip almak isterim açıkçası tam olarak da bulamadım aynısını..

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                  Geçmiş olsun, kırılan parçacık kayıp değilse, özel japonla yapıştırılır,
                  ben öyle yapmıştım. Sol taraf olsaydı bende vardı, gönderirdim
                  Şaman bey, iyi niyetiniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun..
                  @Murat

Yorum

Silikon uygulamasından sonra böyle göründü. Hoş değil ama şimdilik yapabileceğim bu. En azından içeri su ve pislik girmeyecek.
                    @Murat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Sen ne yapacan abicim merco ya mı takıcan ihihi
                      Bu ara işler bayağı az günde 1-2 saat çalışıyorum, bütün mesaimi arabalara ayırıyorum, bu ara ne yaptıysam kardır, iki arabayı da modifiye edeceğim
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                      X