Nazar mı değdi anlayamadım ama Çağrı kardesimden siparişle aldığımız sağ sinyalli ledli aynayı dokundurdum ufaktan ve led ışığının yandığı yerin ön kenarı kırıldı. Küçük bir yer ama ordan içeri su girer diye korkuyorum. Foto çekip koyarım ama şimdiden sorayım istedim, bu plastik parçaya nasıl bir tamirat yapılabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ledli sinyalli aynanın kenarını dokundurdum ve kırdım..
Collapse
X
-
Ynt: Ledli sinyalli aynanın kenarını dokundurdum ve kırdım..
Orjinal yazı sahibi: kingdragonOnlar ayrı olarak satılıyor, sipariş edebilirsin aliexpressten, bu arada Çağrı bu aynalardan var mı elinizde ben de almak istiyorum
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: WolverineNazar mı değdi anlayamadım ama Çağrı kardesimden siparişle aldığımız sağ sinyalli ledli aynayı dokundurdum ufaktan ve led ışığının yandığı yerin ön kenarı kırıldı. Küçük bir yer ama ordan içeri su girer diye korkuyorum. Foto çekip koyarım ama şimdiden sorayım istedim, bu plastik parçaya nasıl bir tamirat yapılabilir?2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
Yorum
-
Öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkür ederim.
Kırılan parçanın da üzerinden araç geçmiş olduğu için o da parçalandı, yerine takmam imkansız oldu.
Servisteki ustam aynayı ya yenileyeceksin ya da şeffaf silikon vuracaksın deliklere dedi.
Ben de şeffaf silikonla deliği kapadım, dikkatli bakınca belli oluyor, yoksa fena durmadı, en azından içeri su girmesine engel olduk şimdilik.
Orjinal yazı sahibi: oceanexplorerOrjinal yazı sahibi: WolverineNazar mı değdi anlayamadım ama Çağrı kardesimden siparişle aldığımız sağ sinyalli ledli aynayı dokundurdum ufaktan ve led ışığının yandığı yerin ön kenarı kırıldı. Küçük bir yer ama ordan içeri su girer diye korkuyorum. Foto çekip koyarım ama şimdiden sorayım istedim, bu plastik parçaya nasıl bir tamirat yapılabilir?
Orjinal yazı sahibi: kingdragonOnlar ayrı olarak satılıyor, sipariş edebilirsin aliexpressten, bu arada Çağrı bu aynalardan var mı elinizde ben de almak istiyorum
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYGeçmiş olsun, kırılan parçacık kayıp değilse, özel japonla yapıştırılır,
ben öyle yapmıştım. Sol taraf olsaydı bende vardı, gönderirdim@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: kingdragonOnlar ayrı olarak satılıyor, sipariş edebilirsin aliexpressten, bu arada Çağrı bu aynalardan var mı elinizde ben de almak istiyorumahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum