Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YARDIM-Farlar Kendiliğinden Açılıyor!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YARDIM-Farlar Kendiliğinden Açılıyor!!

Merhabalar. 2009 Cosmo aracım bulunmakta. Aracımın afl far sisteminde problem bulunmakta. Ancak son günlerde aracımı akşam kilitleyip eve geldikten bir süre sonra kapıcının arabanın farları yanıyor uyarısı ile aşağıya inmek zorunda kalıyorum. Araca bakınca farların Otomatik modda olduğunu görüyorum. Aracı çalıştırıp 1-2 dk sonra tekrar stop ettiğimde problem çözülüyor. Ama içimde kuşku her geçen gün büyüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz???

Ynt: YARDIM-Farlar Kendiliğinden Açılıyor!!

Normalde açılmaz ama araçtaki sensörlerden biri bozulmuş olabilir

araçtan inince yol gösterici farlar 10-15 saniye açık kalıyor onu tetikleyen sensörde hata olabilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aractan inince, far beklemesini vs vs menüden kapatıp denermisiniz?
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Araçtan inince farlarım yanmıyor sadece akşamları aracı açarken farlar yanıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf23
          ilk mesajınızda araçtan indikten sonra yazdığını belirtmişsiniz. Böyle bir durum için anahtarı çektikten sonra selektör yapmanız lazım.
          Araca binerken farların yanması ise menüden ayarlayabildiğiniz birşey, akşamları kilitleri açtığınızda farlar yanar.
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Orjinal yazı sahibi: yusuf23
            ilk mesajınızda araçtan indikten sonra yazdığını belirtmişsiniz. Böyle bir durum için anahtarı çektikten sonra selektör yapmanız lazım.
            Araca binerken farların yanması ise menüden ayarlayabildiğiniz birşey, akşamları kilitleri açtığınızda farlar yanar.
            Şöyle anlatayım. Aracımı stop edip araçtan iniyorum farlar bu sırada yanmıyor. Follow Me çalışmıyor - Selektör kolunu vs. oynamıyorum. Evime geliyorum ve 30 dk. - 1 saat sonra farlar yanmaya başlıyor kendiliğinden. Araca binerken farların yanmasını ben aktif ettim daha önce zaten. Bunu menüden yapmak gerektiğini biliyorum.
            Mesele şu araç kilitlendikten 30 dk.-1 saat sonra farları kendiliğinden yakması.. Belki de bundan dolayı afl far sistemi hata veriyor sürekli.

Yorum

Akü kutup başını söküp-takmak ayarlarınızı vs. sıfırlayacaktır. Böyle bir dener misiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                Akü kutup başını söküp-takmak ayarlarınızı vs. sıfırlayacaktır. Böyle bir dener misiniz?
                Bunuda deneyeyim ancak her zaman yapmıyor bu durumu. 2 gece önce bir şey yokken dün gece tekrar yaptı

Yorum

İşleniyor...
                X