Merhabalar. 2009 Cosmo aracım bulunmakta. Aracımın afl far sisteminde problem bulunmakta. Ancak son günlerde aracımı akşam kilitleyip eve geldikten bir süre sonra kapıcının arabanın farları yanıyor uyarısı ile aşağıya inmek zorunda kalıyorum. Araca bakınca farların Otomatik modda olduğunu görüyorum. Aracı çalıştırıp 1-2 dk sonra tekrar stop ettiğimde problem çözülüyor. Ama içimde kuşku her geçen gün büyüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YARDIM-Farlar Kendiliğinden Açılıyor!!
Collapse
X
-
Ynt: YARDIM-Farlar Kendiliğinden Açılıyor!!
Normalde açılmaz ama araçtaki sensörlerden biri bozulmuş olabilir
araçtan inince yol gösterici farlar 10-15 saniye açık kalıyor onu tetikleyen sensörde hata olabilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Aractan inince, far beklemesini vs vs menüden kapatıp denermisiniz?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf23Araçtan inince farlarım yanmıyor sadece akşamları aracı açarken farlar yanıyor.
Araca binerken farların yanması ise menüden ayarlayabildiğiniz birşey, akşamları kilitleri açtığınızda farlar yanar.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: yusuf23Araçtan inince farlarım yanmıyor sadece akşamları aracı açarken farlar yanıyor.
Araca binerken farların yanması ise menüden ayarlayabildiğiniz birşey, akşamları kilitleri açtığınızda farlar yanar.
Mesele şu araç kilitlendikten 30 dk.-1 saat sonra farları kendiliğinden yakması.. Belki de bundan dolayı afl far sistemi hata veriyor sürekli.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur KAkü kutup başını söküp-takmak ayarlarınızı vs. sıfırlayacaktır. Böyle bir dener misiniz?
Yorum
Yorum