Herkese öncelikle merhabalar. 4 ay önce yeni bir insignia 1.6 cdti AT araç aldım. Araçtan gayet memnunum. Ancak bir rahatsızlığım mevcut bu konuda destek olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Aracımda daha önce 1 kez parttresi uyarısı çıktı ve gez dedi geince sorun aşıldı. Ancak bunun yanında belkide her hafta 1 kez devir saati ve yakıt gideri uyarı vermeksizin tıpkı partikül temizliği yapıyor gibi bir 10 dakika yüksek seyrediyor. Acaba araç uyarı yapmadanda mı bu işlemi yapıyor yada başka bir durummudur. Saygılarımla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni 1.6 cdti cosmo insignia devir yükselmesi
Collapse
X
-
Ynt: yeni 1.6 cdti cosmo insignia devir yükselmesi
Arabanın KM si nedir ? Kullandığınız yakıt istasyonunu değiştirmekle birlikte bir de servise danışmakta yarar var. araç garantisi vardır muhtemelen. ihmal etmeyin. Ben hiç devir saatinin yükseldiğini görmedim şimdilik. 10500KM de araç1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Ynt: yeni 1.6 cdti cosmo insignia devir yükselmesi
Şuanki aracım benzinli, ama bir önceki aracım dizeldi ondan biliyorum, oda ortalama hatada bir partikül filitresi temizliyordu, eğer devirsiz kullanıyorsanız ve sakin düz bir yolda gidiyorsanız o zaman 1000-1500 km de bir partikül temizlemesi normal, arada devirli kullanırsanız bu aralık uzayabilir.Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)
Yorum
Yorum