Merhaba Üstadlarım Malum aracımı yeni aldım ve aklıma takılan bi soru vardı sizlerin bilgisine ihtiyacım olacak.Aracımda hissettiğim turbonun bi bakıma ihtiyacının olduğu izlenimi..bizim araçlarda turbo bakımı yapılırmı yapılırsa nasıl bi temizlik yada değişmesi gereken birşeyi varmı.bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi verirlerse cumartesi turboyu bi bakıma koyma gibi bi niyetim var.tşkler arkadaşlar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Turbo Bakımı 180 bg
Collapse
X
-
Ynt: Turbo Bakımı 180 bg
Normalde turbo degisik sesler cikarmiyorsa bakima gerek yok ama ses varsa iyi bir turbo ustadi tarafindan gerekli temizlik ve bakimi yapilabilir
Istanbulda turbo bakimi yaptiran neredeyse yok denecek kadar azdir
Siz eminmisiniz turbonuzda sorun olduguna ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Ynt: Turbo Bakımı 180 bg
yani şöyle söylim abime dip gaz yaptığım zaman ayagımı gazdan bi anda çektigim anda yada bazen bir şey çay diye bi ses yapıyor yada o ses çat değilde bana göre öyle geliyor olabilir.abi çekişte hişçbir problemim yok maşallah canavar gigi..birde yeni pedalchip aldım abim montajınıda ben yaptım.aracım inanılmaz değişti.benim golf 1.4 tsi 122 bg 2012 kasada sprintbooster vardı modsuz onda bu kadar farketmiyordu.opelde race modunda kullanamıyorum.çok süraatli oluyor spor modda kullanıyorum.bu konuyuda forumda açılan bi konu vardı oradada paylaşacağım abim.işte ses öyle abim şimdilik urfada bi servis var dediler bunlar firmamış atak geçiyormuş isimleri yarın gidip bi göz atacam kafama yatmazsa zaten burada elletmem aracı istanbula geldigimde baktırtırım kısmet olursa oda.urfada tavsiye ettiler dün bana mercedes vito turbo bakımı yapmışlar 200 tl bakım ücreti almışlar.şimdilik konu böyle sayın abim.İnsignia 1.6 Turbo Cosmo 2010 Model..
Yorum
Yorum