Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KLIMA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KLIMA

Bu klima olayını biraz da ben karıştırayım

İlk Önce Klimanın ısıtıcısı dış hava sıcaklığı 5 derecenin altındaysa otomatik olarak klima devre dışı kalır ve motor sıcaklığını içeri verir.

Auto ise belirlediğiniz sıcaklığa erişinceye kadar araçtaki bütün havalandırmalardan kontrollü bir şekilde ve fan seviyelerini otomatik olarak artırarak yada düşürerek içerdeki havayı ideal duruma getirmeye çalışır ve daima dışar dan temiz hava aldığı için camlarda buğulanma olmaz , ama araç soğukken içeri beş kişi alırsanız içerde camlarda buğulanma olur bu seferde ön cam buğu çözme tuşuna basarsınız ve en yüksek fan seviyesinde mevcut hava yı ön cama verir ve buğu çözülür.

Şuda bir gerçekki Auto tuşu istenilen seviyede ısıtmada yapmıyor daha önceleri bir konuda detaylı yazmıştım.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tolga arkadaş ustubunuz hoş olmamış.
      Öncelikle şunu belirteyim taşımacılık işi yapıyorum ve araçlarım yıllık 100.000 km üstünde yapıyor.
      He bizimde yanlışımız vardır.Auto tuşu ile ön cam buhar alma tuşunu karıştırmışız.
      Siz yazın 40 derece sıcakta klimayı açtığınızda anında buz gibi hava mı veriyoda kışın anında sıcak hava bekliyosunuz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Krms
        Tolga arkadaş ustubunuz hoş olmamış.
        Öncelikle şunu belirteyim taşımacılık işi yapıyorum ve araçlarım yıllık 100.000 km üstünde yapıyor.
        He bizimde yanlışımız vardır.Auto tuşu ile ön cam buhar alma tuşunu karıştırmışız.
        Siz yazın 40 derece sıcakta klimayı açtığınızda anında buz gibi hava mı veriyoda kışın anında sıcak hava bekliyosunuz.
        Uslup konusunda dikkat etmeye çalışmıştım, olmamış.kusura bakma. Daha fazla dikkat ederim.
        1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

İşleniyor...
        X