Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Xenon Ampul Değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Xenon Ampul Değişimi

Arkadaşlar Merhaba ;

2010 Cosmo Aracımın sol xenon ampulü mor yanmaya başladı.Forumda daha önceden bildiğim kadarıyla xenon ampullerin ömrü bitme noktasına geldiğinde mor yandığını okumuştum. Tek tarafın değiştirmenin renk farkı yapabileceği düşüncesiyle ve uzun bir araştırmadan sonra her ikisinide değiştirme kararına vardım.Philips,General ve Osram markaları üzerinde durduktan sonra en güzeli arızalı kısmı sökmeye ve içinden ne çıkarsa aynısını almaya karar verdim. Sizinkilerde de aynımı bilmiyorum ama benim aracımda Osram Xenarck 66140 (61140 ta olabilir ) ampul çıktı, aynısını birebir koduna varıncaya kadar buldum ve taktım. Fakat şöyle bir şey oldu aracı açtığımızda karşılama için farlar yanar ve kendi show yaparya heh işte o anda olması gibi tam renginde yanıyor ve nedense kendi kendine sararmaya başlıyor.Sanki aracım xenon far değilde mercek farmış gibi oluyor ( O kadar da sarı değil tabi ) ama bizim insigni nın göz kamaştıran farları gitti yerine sarımsı yanan bir şey geldi. Bu konuda öğrendiğim şey ise şu oldu, zenon ampullerin üretim mantığı gereği ilk başlarda sarı yanıp daha sonra tam rengini aldığı oldu.Hatta çoğu kez aracı durdurup aşağı iniyorum karşısına geçiyorum bakıyorum ki far beyaz görünüyor ama ben içerden o eski beyalığı görmüyorum. Bu durumu yaşayan varmı ? Bu gerçekten Beyaza dönecekmi ? Ben eski Farlarımı İstiyoruuumm

Ynt: Xenon Ampul Değişimi

merhaba dostum bir çift olarak değiştirmen gerekiyor.gaz mantığı ile çalıştığı için bu sistemler tek değiştirdigin zaman bu tür sıkıntılar yaşarsın.philips aldım ben yurd dışı sitesinden ortalama 15 günde elime ulaştı 6000 k olarak kargo dahil 75 tl ye geldi.tr de fiyatları 6000k olarak 400 tl yi buluyor çift olarak.yada tr de upton diye bi marka var oda güzel ve kalitelidir.
    İnsignia 1.6 Turbo Cosmo 2010 Model..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: attv
      merhaba dostum bir çift olarak değiştirmen gerekiyor.gaz mantığı ile çalıştığı için bu sistemler tek değiştirdigin zaman bu tür sıkıntılar yaşarsın.philips aldım ben yurd dışı sitesinden ortalama 15 günde elime ulaştı 6000 k olarak kargo dahil 75 tl ye geldi.tr de fiyatları 6000k olarak 400 tl yi buluyor çift olarak.yada tr de upton diye bi marka var oda güzel ve kalitelidir.
      bende de aynı problem başladı da. rica etsem hangi site ve satıcıdan aldığını benimle paylaşabilir misin?

Yorum

aliexpress den getirttim ben
        İnsignia 1.6 Turbo Cosmo 2010 Model..

Yorum

Nasıl memnun kaldın mi

Yorum

İşleniyor...
          X