Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kilima kapalıyken üfleme sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kilima kapalıyken üfleme sesi

Değerli abilerim kardeşlerim 2011 1.6 edition 180hp kullanıcısıyım araçda 2 haftadir klima kapaliyken üfleme sesi geliyor arada geçiyor bakimdan sonra fark ettim sesi ondan önce yoktu forumda deniz abinin aracina baktim ayni ses onun aracindada var azda olsa normalmidir bu ses hayırlı günleriniz olsun.
    ~OFLU(nokta)~

Ynt: Kilima kapalıyken üfleme sesi

Klimanin kapanmasi fan sistemini kapatmiyor manuel olarak fanin kademesini dusurerek kapatabilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Abi manual olarak derken confignden fan ayarini ayarliyoruz bu sorun bnde bakimdan sonra cikti ama daha once bole bi ses yoktu bnde
      ~OFLU(nokta)~

Yorum

O olay bende de var. Fan seviyesi sıfır iken bile hava üflüyor ben ya camlara veriyorum yada araç içi hava sirkülasyonu aktif ediyorum, normal bir durum. Konsol bölümünden Araç içi devir-daim tuşunu aktif hale getirirsen durum sonlanır.
        Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Arkadaş, üfleme sesi var diyor. Üfleme, kapalıyken bile devam ediyor demiyor. Seyir halinde klima havalandırma kapalı olsa bile bende de ızgaralardan hava üflemesi gelirdi. Ses değil.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bende o Üfleme belli hizlarda var bu farkli arada devreye giriyor 1 dk ses geliyor kesiyor 10 dk sonra gene ayni.
            ~OFLU(nokta)~

Yorum

sorryy
              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Ya Ali beyin dediği gibi bir durum bu ya da otomatik nem giderme açık ayarda olduğunda yapıyor.

Benim esas merak ettiğim aracı çalıştırdığımızda havalandırma ayarı her zaman dışardan içeri şeklinde oluyor, ben iç sirkülasyona alıyorum her defasında.
                Bunun iç sirkülasyon şeklinde çalıştırmada başlangıç ayarı yok mu?
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                X