Değerli abilerim kardeşlerim 2011 1.6 edition 180hp kullanıcısıyım araçda 2 haftadir klima kapaliyken üfleme sesi geliyor arada geçiyor bakimdan sonra fark ettim sesi ondan önce yoktu forumda deniz abinin aracina baktim ayni ses onun aracindada var azda olsa normalmidir bu ses hayırlı günleriniz olsun.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kilima kapalıyken üfleme sesi
Collapse
X
-
Ynt: Kilima kapalıyken üfleme sesi
O olay bende de var. Fan seviyesi sıfır iken bile hava üflüyor ben ya camlara veriyorum yada araç içi hava sirkülasyonu aktif ediyorum, normal bir durum. Konsol bölümünden Araç içi devir-daim tuşunu aktif hale getirirsen durum sonlanır.Ergün GÜRBÜZ
Yorum
-
Arkadaş, üfleme sesi var diyor. Üfleme, kapalıyken bile devam ediyor demiyor. Seyir halinde klima havalandırma kapalı olsa bile bende de ızgaralardan hava üflemesi gelirdi. Ses değil.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Ya Ali beyin dediği gibi bir durum bu ya da otomatik nem giderme açık ayarda olduğunda yapıyor.
Benim esas merak ettiğim aracı çalıştırdığımızda havalandırma ayarı her zaman dışardan içeri şeklinde oluyor, ben iç sirkülasyona alıyorum her defasında.
Bunun iç sirkülasyon şeklinde çalıştırmada başlangıç ayarı yok mu?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum