Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANLIK YAKIT TÜKETİMİ ARTIS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ANLIK YAKIT TÜKETİMİ ARTIS

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
    Orjinal yazı sahibi: insgna44
    Abi bendeki cd 400 aracı aldigimda necvox multimedya taktirmistim.. Arıza oldugunu sanmıyorum.. diger arkadaslarda durum nasıl bilemiyorum.. burada efemurat var forumdan yarin bi onada sorayim bakalim onun aracta durum nasıl..
    Gelişme var mı durumla ilgili dostum?
    Arkadasa sordum onda dvd 800 var.. ondada durum sendeki gibi.. yani muzik tusuna basmadan confige girilmiyor ve arac çalışmadan bazi secenekler gorunmuyormus.. yani bi sıkıntı yok.. gerci muzik calmasını istemiyorsan cd aux tusuna basarsın abi.. bende durum tam tersi.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ynt: ANLIK YAKIT TÜKETİMİ ARTIS

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
      Abi bendeki cd 400 aracı aldigimda necvox multimedya taktirmistim.. Arıza oldugunu sanmıyorum.. diger arkadaslarda durum nasıl bilemiyorum.. burada efemurat var forumdan yarin bi onada sorayim bakalim onun aracta durum nasıl..
      Gelişme var mı durumla ilgili dostum?
      Arkadasa sordum onda dvd 800 var.. ondada durum sendeki gibi.. yani muzik tusuna basmadan confige girilmiyor ve arac çalışmadan bazi secenekler gorunmuyormus.. yani bi sıkıntı yok.. gerci muzik calmasını istemiyorsan cd aux tusuna basarsın abi.. bende durum tam tersi.
      Teşekkür ediyorum Murat kardeşim. Allah gönlüne göre versin.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
      X