Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ARTIK HAYATIMDAN CIKACAK GALIBA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA ARTIK HAYATIMDAN CIKACAK GALIBA

Gnydn arkadaslar. Yeni aldim genarilin gemisi dedigim. Araçtan sogudum. Asp arızası MOTOR GÜCÜ AZALMASI. Devir yükselmemesi. Iyibi ustanin olmaması vs
    GENARİLİN GEMİSİ

Ynt: İNSİGNİA ARTIK HAYATIMDAN CIKACAK GALIBA

Selam büyük ihtimal egzantrik devir sensörü arızadır.. Birde yakıt filtresinin değiştirme zamanı gelmiş olabilir.. Kelebek boğazınıda bir bak pislenmiş olabilir temizlenirse sorun ortadan kalkar srk

Yorum

Boğaz kelebeği temizlendi. Tuhaf tuhaf ariza yapiyo. Bir mars iki mars almiyo. Devir inip inip kalkiyo
      GENARİLİN GEMİSİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hayrib
        Gnydn arkadaslar. Yeni aldim genarilin gemisi dedigim. Araçtan sogudum. Asp arızası MOTOR GÜCÜ AZALMASI. Devir yükselmemesi. Iyibi ustanin olmaması vs
        Çok geçmiş olsun Hayri Bey.Bende gençliğimde otobanda reno12 ile son sürat (120 km) giderken motoru yakmıştım.Araçlarda hararet göstergesi yoktu.Su şişesi de camdı ve patlamış.Otobandaki rezilliği anlatmayayım ama uzun seneler kullandığım araçtan soğumuştum.

Titanic bile batmışta bizim elektronik devreli araçlarımız arıza yapmayacakmı?

Teknik konuya hakim arkadaşların önerileri olabilir ama ustanızdan da soğumalısınız bence. Umarım çok az maliyet ve eforla müşgülatınız hallolur.Tekrar geçmiş olsun.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Valla kardes. Dun oyle bir göbekte kaldim ki ne sor ne ben soylim.
          GENARİLİN GEMİSİ

Yorum

O begenmedigimi reno tofas vs. Bana acayip bakmaları. Yeterde artarda
            GENARİLİN GEMİSİ

Yorum

Şikayetin ve arızanın ne olduğunu ilk mesajınızdan anlayamadım. Ayrıntılı olarak aracınızın modeli tipi ve sorununuzu yazarsanız yardımcı olailecek çıkacaktır.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Öncelikle Geçmiş Olsun.

Aracınızın sıkıntısı gerçekten anlaşılmıyor.

-Araç Model Yılı
                -Motor tipi
                -Lpg var mı ?
                -Sıfır mı ikinci el mi?
                -Yaşadığınız sorunların tarifi

Bunlar ile sorununuzu yazın ki birşeyler söylenebilsin...
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

göndermiş olduğunuz mesajları araştırdığımda aracınızın 2009 model bir araç olduğu anlaşılıyor.

Teknik Bölüm / Mekanik Bakım & Servis / MOTOR GÜCÜ AZALMASI ESP ARIZASI : 28 Mart 2016, 15:17:35

Meraba arkadaslar araniza yeni katildm. 2009 insigna arabam var bugün arabada bir sıkıntı oldu. Esp arizasi ve motor gücü azaltıldı diyor. Devir saatinde hafif alip vermeler var. Ve performans azaldi. Neden ola bilir. Yardimci olabilirseniz sevinirm

YanıtlaYanıtla Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı Cevaplardan haberdar etHaberdar et

Yani 28 martta yazdığınız mesaja göre aracı yeni aldığınızı söylemişsiniz. Yani aracın ilk sahibi değilsiniz. Bence saydığınız bu sorunları hepsi ilk kullanıcının özensizliğine ve sizinde bu aracı alırken iyi araştırmamanıza bağlı. Aracı alır almaz bagaj kapağına kadar sorunlarla karşılaşmışsınız. Keşke daha iyi inceleseydiniz aracı. Umarım sorunlarınız en kısa sürede çözülür.
                  1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                  Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Çok geçmiş olsun, bukadar sorun yaşayıp hemen hemen hiç detay vermezseniz en azından forumda çözüm bulmanız çok zor. Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözülür

Yorum

Araba stockmu ? yazılık vs varmı lpg varmı ne durumdadır ?
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Arkadaşlar ilginiz icin teşekkürler. Arabam 2009 edition elegance 180 turbo. Cekup tüp vs hicbirsey yok. Araci alirken 60000 km olmasi kazasi belasi olmamasi fazla incelememi etkiledi.
                        GENARİLİN GEMİSİ

Yorum

Foruma helal olsun, herkesi kutlarım, bir sorun olduğunda çok ivedi bir şekilde çoğu kişi ilgilenip yardımcı olmaya çalışıyor, bu bile bu aracı kullanmaya değer bir sebeptir. Hayri bey sorununuzun acil çözülmesi dileğiyle

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Arabada önceden lpg vardı da söküldü mü acaba? Hiç baktırdınız mı?
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Lpg yok takilmamis cekup yok yazilim yok.ariza ilk olarak surus esnasinda araba gaz keser gibi istip edcek sekilde oldu ve istop etti. Ve gaz yememe. Turbo ve hava musuru cikarip taktim. Bir anlik sorun gitti. Sabahina makuna baglattim. Gaz kelebegi arizasi. Gaz kelebegi temizlendi. 2 gun duzelir gibiydi. Sabah marsa vurdum 1 2 almadi. Aldi yuksek rolente ve alip alip verme 0 lara kadar inip kalkmasi sarsintili calismasi. Ve sonra MOTOR GÜCÜ AZALMASI esp servis. Gaz yememe istop etme sarsintili sekilde. Kutup başını cikarip biraz bekledigim zaman calisiyo, 15km sonra tekrar esp servis motor gücü azaltıldı. Hic gaz yememe. Tekrar aku kutup basi cikar tak aynen boyle.
                              GENARİLİN GEMİSİ

Yorum

İşleniyor...
                              X