Gnydn arkadaslar. Yeni aldim genarilin gemisi dedigim. Araçtan sogudum. Asp arızası MOTOR GÜCÜ AZALMASI. Devir yükselmemesi. Iyibi ustanin olmaması vs
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA ARTIK HAYATIMDAN CIKACAK GALIBA
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA ARTIK HAYATIMDAN CIKACAK GALIBA
Orjinal yazı sahibi: hayribGnydn arkadaslar. Yeni aldim genarilin gemisi dedigim. Araçtan sogudum. Asp arızası MOTOR GÜCÜ AZALMASI. Devir yükselmemesi. Iyibi ustanin olmaması vs
Titanic bile batmışta bizim elektronik devreli araçlarımız arıza yapmayacakmı?
Teknik konuya hakim arkadaşların önerileri olabilir ama ustanızdan da soğumalısınız bence. Umarım çok az maliyet ve eforla müşgülatınız hallolur.Tekrar geçmiş olsun.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Şikayetin ve arızanın ne olduğunu ilk mesajınızdan anlayamadım. Ayrıntılı olarak aracınızın modeli tipi ve sorununuzu yazarsanız yardımcı olailecek çıkacaktır.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Öncelikle Geçmiş Olsun.
Aracınızın sıkıntısı gerçekten anlaşılmıyor.
-Araç Model Yılı
-Motor tipi
-Lpg var mı ?
-Sıfır mı ikinci el mi?
-Yaşadığınız sorunların tarifi
Bunlar ile sorununuzu yazın ki birşeyler söylenebilsin...1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
göndermiş olduğunuz mesajları araştırdığımda aracınızın 2009 model bir araç olduğu anlaşılıyor.
Teknik Bölüm / Mekanik Bakım & Servis / MOTOR GÜCÜ AZALMASI ESP ARIZASI : 28 Mart 2016, 15:17:35
Meraba arkadaslar araniza yeni katildm. 2009 insigna arabam var bugün arabada bir sıkıntı oldu. Esp arizasi ve motor gücü azaltıldı diyor. Devir saatinde hafif alip vermeler var. Ve performans azaldi. Neden ola bilir. Yardimci olabilirseniz sevinirm
YanıtlaYanıtla Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı Cevaplardan haberdar etHaberdar et
Yani 28 martta yazdığınız mesaja göre aracı yeni aldığınızı söylemişsiniz. Yani aracın ilk sahibi değilsiniz. Bence saydığınız bu sorunları hepsi ilk kullanıcının özensizliğine ve sizinde bu aracı alırken iyi araştırmamanıza bağlı. Aracı alır almaz bagaj kapağına kadar sorunlarla karşılaşmışsınız. Keşke daha iyi inceleseydiniz aracı. Umarım sorunlarınız en kısa sürede çözülür.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Araba stockmu ? yazılık vs varmı lpg varmı ne durumdadır ?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Foruma helal olsun, herkesi kutlarım, bir sorun olduğunda çok ivedi bir şekilde çoğu kişi ilgilenip yardımcı olmaya çalışıyor, bu bile bu aracı kullanmaya değer bir sebeptir. Hayri bey sorununuzun acil çözülmesi dileğiyle
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Lpg yok takilmamis cekup yok yazilim yok.ariza ilk olarak surus esnasinda araba gaz keser gibi istip edcek sekilde oldu ve istop etti. Ve gaz yememe. Turbo ve hava musuru cikarip taktim. Bir anlik sorun gitti. Sabahina makuna baglattim. Gaz kelebegi arizasi. Gaz kelebegi temizlendi. 2 gun duzelir gibiydi. Sabah marsa vurdum 1 2 almadi. Aldi yuksek rolente ve alip alip verme 0 lara kadar inip kalkmasi sarsintili calismasi. Ve sonra MOTOR GÜCÜ AZALMASI esp servis. Gaz yememe istop etme sarsintili sekilde. Kutup başını cikarip biraz bekledigim zaman calisiyo, 15km sonra tekrar esp servis motor gücü azaltıldı. Hic gaz yememe. Tekrar aku kutup basi cikar tak aynen boyle.GENARİLİN GEMİSİ
Yorum
Yorum