Merhabalar. Cosmo araclardaki afl far sorunu her Cosmo'da var mı? Cosmo bakarken buna ne kadar takilmaliyiz sizce? Birde Afl far daki bu sorunun asıl ortaya çıkış sebebi net belli midir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AFL Far Sorunu Her Cosmo'da Var mı?
Collapse
X
-
Ynt: AFL Far Sorunu Her Cosmo'da Var mı?
Orjinal yazı sahibi: yusuf23Merhabalar. Cosmo araclardaki afl far sorunu her Cosmo'da var mı? Cosmo bakarken buna ne kadar takilmaliyiz sizce? Birde Afl far daki bu sorunun asıl ortaya çıkış sebebi net belli midir?
-
4 tane 2010 sahibi oldum. 3 ü cosmo idi. En ufak AFL sorunu yaşamadım.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf23Merhabalar. Cosmo araclardaki afl far sorunu her Cosmo'da var mı? Cosmo bakarken buna ne kadar takilmaliyiz sizce? Birde Afl far daki bu sorunun asıl ortaya çıkış sebebi net belli midir?
Yorum
-
Keşke başlığı daha dikkatli seçseydiniz, hatta ilk mesajınızda dahi ne demek istediğiniz anlaşılmıyor. Bu şekilde özensiz başlık ve yuvarlak ithamlar nedeniyle insanların araçla ilgili haksız ön yargıları oluşuyor. Şahsım adına farlar AFL öncesi ve AFL sonrası diye ikiye ayrılıyor. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadım.
Yorum
Yorum