Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL Far Sorunu Her Cosmo'da Var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: AFL Far Sorunu Her Cosmo'da Var mı?

2012 2013 sonrasında bu olay yok konu açan arkadaş doğru söylüyor benimde basıma gelmişti servis aynen bu cevabı verdı
    [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Bahsettiğiniz far sorunu maalesef yokkafaniza takilmasin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hem fluence hem insignia kullanıyorum akşamları fluence inanılmaz zorlanıyorum ya

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
          Keşke başlığı daha dikkatli seçseydiniz, hatta ilk mesajınızda dahi ne demek istediğiniz anlaşılmıyor. Bu şekilde özensiz başlık ve yuvarlak ithamlar nedeniyle insanların araçla ilgili haksız ön yargıları oluşuyor. Şahsım adına farlar AFL öncesi ve AFL sonrası diye ikiye ayrılıyor. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadım.
          Gerek forumda gerekse de internet ortamında afl farlar ile ilgili ciddi sorun yaşayan kişilerin sayısı fazlaca. Ayrıca burayi bilmediğimiz konuları sorup öğrenmek birbirimizé yardım etmek için kullanıyoruz bu sebeple insanlara ön yargı değil ön bilgi verildi bu konu başlığı altında.

Yorum

aaa İnsignialarda afl sorunu mu var? 2010'lar kronik sorunluymuş öyle duydum. Aslında ben şunları da duydum, kızılmaske için de ormanda 10 Kaplan gücünde derler. Her duyduğumuza inanalım mı ne yapalım bilemedim şimdi.
            Ha bir de şu Mısır piramitlerini inşa ederlerken devleri kullanmışlar. O zamanlar yaşayan büyük Koca koca dev'ler varmış. Taşları onlar taşımış.

her duyduğumuzda inanalım mı ne yapalım hiç bilemedim karıştı aklım beynim. Hiç Dev de görmedik ki ölçelim...Asılsız deyip geçelim.
            "Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Yorum

AFL ile ilk tanıştığım günlerde "çokta lazım değil" diyorken, bir kaç kez gece kullanma fırsatım oldu. Sonrasında kesinlikle gerekli, olmalı der oldum. AFL bambaşka bir şey. Hem görsel hemde işlevsel olarak. Şuan aracımı değiştirmeyi düşünsem alacağım araçta ilk olmasını istediğim özellik AFL'dir.

Insignia tasarım ve donanım olarak göze batan bir araç. Çekemeyeni de oldukça çok. Haliyle hakkındaki karalamalarda çok.. Aracımı bana soranların ilk yorumu "çok yakıyormuş" oluyor. Sorsak bir kere bile koltuğuna oturmamış, bir kere bile kullanmamış kişilerdir. Bir kaç kişinin aracında sorun olmuştur, olabilir. Kul yapısı sonuçta. Kimisi ufak bir tıklamıştır öndeki araca, kazasız der. Ama farda çatlak olmuş, nem yapmış beyin yakmıştır.

Baktığınız araçları sahipleri nasıl kullandı? Bakımı nasıl yapıldı? Hiç motor yıkandımı? Yıkandıysa beyinlere, kablolara dikkat edildi mi? vs. vs. gibi sorular sorularak bu konu detaylıca incelenebilir.. Çözülemeyecek sorun yoktur. Bir far arızası için araç satıyorlarsa bir şey demiyorum..

Yorum

Ne çektin be Opel

Arabanın yakıtı bitse, Layn sizin arabaların benzini de bitiyomuş diyecek adamlar var piyasada

Güldür Güldürü izleyenler bilir orada bir tipleme var Fikrinin canlandırdığı Zengin Okul Öğrencisi. Aynı onun gibi Kıskanç Köpek diyor ya o mesele

Aşağıdaki Skeci mutlaka izleyin İnsignia ve diğerleri olarak varsayın yerine koyun

! No longer available
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf23
                  Keşke başlığı daha dikkatli seçseydiniz, hatta ilk mesajınızda dahi ne demek istediğiniz anlaşılmıyor. Bu şekilde özensiz başlık ve yuvarlak ithamlar nedeniyle insanların araçla ilgili haksız ön yargıları oluşuyor. Şahsım adına farlar AFL öncesi ve AFL sonrası diye ikiye ayrılıyor. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadım.
                  Gerek forumda gerekse de internet ortamında afl farlar ile ilgili ciddi sorun yaşayan kişilerin sayısı fazlaca. Ayrıca burayi bilmediğimiz konuları sorup öğrenmek birbirimizé yardım etmek için kullanıyoruz bu sebeple insanlara ön yargı değil ön bilgi verildi bu konu başlığı altında.
                  Ben de tam bunu diyorum ilk mesajınızdaki cümleye Merhabalar. Cosmo araclardaki afl far sorunu her Cosmo'da var mı? diyerek girerseniz cümleye ve [ birde Afl far daki bu sorunun asıl ortaya çıkış sebebi net belli midir? diye cümleyi bitirirseniz ]cosmolarda sorun çok fazla, sorun olmayan varmı anlamı çıkar ve bilmediğiniz bir konuda ön yargının kralı olur..... cool

Edit: [ parantez içi sonradan eklenmiştir ]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                    Bir far arızası için araç satıyorlarsa bir şey demiyorum..
                    Ah Ugur Kardeşim, aaaah; siz ne diyorsunuz?
                    Bilen bilir, bilmeyene anlatamazsınız, insignia anlatılmaz zaten, yaşanır.
                    2009 yılının Kasım ayında ilk cosmo insigniamı aldım, üç yıl bindim. AFL'nin
                    en küçük bir hatasını görmedim. İkincisinde de, üçüncüsünde de dördüncüsünde de
                    (şu ana kadar) hiçbir sorun yaşamadım. Geçenlerde AFL arızası verdi, baktım, sol köşe
                    aydınlatması kararmış, otuz liraya değiştirdim, şimdi tıkır tıkır. Bu şehir efsaneleri olmasa
                    passata vb avuç dolusu paraları kimse vermez. O efsanelere inanmayan bizim gibiler, konforu
                    ve keyfi ucuz paraya yaşama şansı buluyoruz.Yoksa bu arabalar el yakar, yanına yaklaşılmaz
                    olurlardı

Yorum

Geref forumda gerek internet ortaminda afl far ile ciddi sorun yasayan kisiler fazla diyorsunuz da hala sorunun tam olarak tanimini yapmis degilsiniz.Bahsettiginiz herkesin yasadigi problemi 3 insigniamizda hic yasamadik.

Ayrica forum tabiki bilmedigimiz konulari sorup ogrenebilecegimiz bir ortam fakat sorunu ve soruyu anlamli bir dille yazasak hersey anlasilir

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                      - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                      - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Sorduğum soruya cevap dışında her türlü cevap verilmiş. Google'a afl far sorunu yazınca ne kadar dili yanan olduğunu görüyoruz. Bende bu sorunun her araçta kronik olarak olup olmadığını sordum.

Yorum

Sorduğum soruya cevap dışında her türlü cevap verilmiş. Google'a afl far sorunu yazınca ne kadar dili yanan olduğunu görüyoruz. Bende bu sorunun her araçta kronik olarak olup olmadığını sordum.
                          Sorunuza ben dahil birçok yanıt verilmiş olup bununla birlikte üslubunuzu eleştirdim. Söylediğiniz arama motoruna insignia Afl sorunu yazdığımda ilk çıkan sonuç bu forumdaki konular; 2010 2013 214 ve 2016 tarihinde ( ki 2016 tarihindeki ampul değişimi gerekliliği konusu ) açılmış. Opelim.net forumumda bir konu var. Şikayet var da bir konu var ancak bu da servisten alınan ampul fiyatıyla ilgili. Opelsizasla'daki konu astra araçla ilgili bunun dışında da pek birşey yok net. Ortalamaya vurduğunuzda netteki şikayet konusu yıllık 1 adet bile olmayan arızanın kronik muamelesi görmesi en hafif ifadeyle ön yargıdır.

Yorum

arattım bende. 2010 yılına ait bir iki tane, bide şikayetvar.com'a düşen bi tane, youtube.com'a düşen 1 adet video görünüyor problem olarak. o sorunlarıda incelediğimizde tamir görmüş olan bir beyin konusu var, arızalardan biride astrada, 2. sayfalar falan zaten alakasız yabancı kaynaklarla dolu. Yani kronik bir durum yok rahat olabilirsin. DH forumundan bile sonuç çıkmadığına göre sıkıntı yok.
                            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Sorunuza ben dahil birçok yanıt verilmiş olup bununla birlikte üslubunuzu eleştirdim. Söylediğiniz arama motoruna insignia Afl sorunu yazdığımda ilk çıkan sonuç bu forumdaki konular; 2010 2013 214 ve 2016 tarihinde ( ki 2016 tarihindeki ampul değişimi gerekliliği konusu ) açılmış. Opelim.net forumumda bir konu var. Şikayet var da bir konu var ancak bu da servisten alınan ampul fiyatıyla ilgili. Opelsizasla'daki konu astra araçla ilgili bunun dışında da pek birşey yok net. Ortalamaya vurduğunuzda netteki şikayet konusu yıllık 1 adet bile olmayan arızanın kronik muamelesi görmesi en hafif ifadeyle ön yargıdır.

aynısını yazmıışız zaten tamamen tarafsız oldu bak bu şimdi. Kısacası sorun yok arkadaşım kronik bi durum yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer

aynısını yazmıışız zaten tamamen tarafsız oldu bak bu şimdi. Kısacası sorun yok arkadaşım kronik bi durum yok.
                                Aklın yolu bir

Yorum

İşleniyor...
                                X