Aracımda servisark yardımcısı yazısı çıkıyor ön ve arkalar çalışmıyor bazı sigortaları çıkardım taktım ön düzeldi ama arka farklı bi ses verdi ve ve sonra tekrar arıza dedi ayrıca ön konsoldaki ışıkların yarısı yanmıyor değerli yorumlarınız için teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6 T 2010 model arka park sensörü ve ön konsol ışıkları sorunu
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1.6 T 2010 model arka park sensörü ve ön konsol ışıkları sorunu
Aracın Aküsünün kutup başını sökün biraz bekledikten sonra tekrar takın bmylelikle basit elektroniksel sorunlar çözülür buna rağmen sensörünüz çalışmıyorsa yeni sensör alın konsoldaki ısıklar düzelmediyse sıkıntı servise müracat etmeniz gerekecek.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Az önce uğraştım tamponun altını falan söktüm soketlerine baktım taktım çıkardım temizledim anlık düzeldi çalıştı sonra yine aynı arka sensörlerin hangisi yada hangilerinde sorun var acaba nasıl anlaşılır kutup başını söktüm bekledim taktım düzelmedi
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozkanozmen84Hiç çalışmıyor şuan arka sensörlerin biri bozuk ama hangisi@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
özkan bey iyi günler.
İyi günler. Forum sitesinde vectra c sabahları çalışmıyor diye bir konu paylaşmışsınız. Aynı sorun benim arabamda da var. Buji,bobin,benzin pompası,akü hepsi değişti ama sorun devam ediyor. Araba iyi marş basıyor ama çalışmıyor. Siz bu sorunu nasıl çözdünüz ?
Yorum
Yorum