Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gözlük kabı temın etmek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gözlük kabı temın etmek

Arkadaslar selamlar, aracimda surucu tarafi tutamaginin yerine gozluk kabi takmak istiyorum. Ancak orijinalini nereden temin edebilirim bilmiyorum. Daha once montaji yaptiran veya biryerlerden temin eden birileri varmi aramizda?
    1.6 cdti Cosmo+Flexride

Ynt: Gözlük kabı temın etmek

Hepsi opel, opelgm, balkanopel, gibi sitelerde mevcut. GM olanları orijinaldir. Tutamağın kapağını tornavida veya tirnaginiz yardımıyla kaldırın. Alyanla vidalari çıkarın. Aynı vidalarla yerine gözlük kabini takın. İşlem çok basit kendiniz yapabilirsiniz...

Yorum

Tesekkurler, sunroof olmayan model icin mevcut. Sunroof lu model icin uyumlu olanini arastiracagim insallah vardir.
      1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpAckl
        Tesekkurler, sunroof olmayan model icin mevcut. Sunroof lu model icin uyumlu olanini arastiracagim insallah vardir.
        Bulduğunda linkini paylaşmayı unutma

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Tavan döşeme rengine göre değişiyor, bilginiz olsun
          InsigniaTEAM

Yorum

Bende geçen hafta orjinal gri renk olanını aldım montajı 5 dakika ve araba kullanırken gözlüğü oradan alıp takmak büyük kolaylık ,tavan rengine dikkat edin yoksa çok sırıtır.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

konu hakkında ilerleme kaydeden var mı?

Yorum

Linkteki ürünler olabilir. Arayıp farklı rengi var mı sorunuz, aracınız döşeme rengi ile uyumlu olanı alabilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                X