Merhaba Arkadaşlar , Sıfır km aldığım araçta aldığımdan beri direksiyonu özellikle saat yönü tersine çevirdikçe tık tık ses geliyor, forumda bu sesle alakalı konuları okudum ama belirgin olarak sonuca ulaşan olmamış. Düşünceniz nedir acaba ? Yoksa bu ses normal mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DİREKSİYON DÖNDÜRÜRKEN GELEN TIKIRTI
Collapse
X
-
Ynt: DİREKSİYON DÖNDÜRÜRKEN GELEN TIKIRTI
İki tane makyajlı insigniam oldu, ikisinde de sinyal açık olmadığı halde direksiyonu çevirip toplarken sinyal atıyormuş gibi ses geliyordu. Ama bu herzaman olmuyor. Ard arda da olmuyor. Bir kez tık diye ses geliyor, direksiyonu toplarken atan sinyal kolu gibi.
.
Servisler normal diyor herzamanki gibi. İki aracta da olunca bende normal kabul ettim.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
-
Ynt: DİREKSİYON DÖNDÜRÜRKEN GELEN TIKIRTI
Evet ustalar ses normal desede bana pek normal gelmedi o yüzden merak ettim acaba herkesin aracında bu ses var mı diye... Birşey varsada Bozulana kadar kullanacağız artık...OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI AT6
Yorum
Yorum