Orjinal yazı sahibi: HeMSo
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bagaj su alma sorunu
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: Mehmet Adıgül View Post
Merhaba, bugün yetkili servise giderek incelemelerini istedim. Yaklaşık 6 ay önce İzmir Autoking'de yapılan arka tampon sökme ve plastik tamiri işlemi sırasında, tampon ve çamurluğun bağlantı yerinde bir çatlağa sıkılan megesin yıpranması sonucu su almaya başladığını söylediler. Autoking'e giderek durumu anlattım, Tamponu tamamen söküp incelediler ve arka menfezlerin altından su sızdığını söylediler bu sefer. Menfezleri söküp, kaportaya geçen kısma meges sürüp tekrar taktılar. Sonuç nasıl olacak bilmiyorum. Daha önceki tampon tamiri sırasında plastik menfezler sökülmüş müydü, söküldüyse öncesinde kaporta ile arasında conta ya da silikon gibi bir şey var mıydı bilmiyorum. Bagaj içi döşemeleri takmadan bu şeklilde test edeceğim. Sonucu tekrar yazarım.2016 insignia 1.6 CDTi AT. (ÇGP2)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HeMSo View Post
cevap için teşekkürler. sorun anlaşıldı. yüksek ihtimal oradan çünkü derdimiz aynı gibi. benim aracında tamda ilk resimde görünen parçada bi çizikden dolayı götürmüştüm maltepe autokinge. demekki parça montajında özensiz ve dikkatsiz davranılmış. peki bu meges dediğiniz şey nedir eğer kaçak oradan ise çözüm anlamında kesin çözümmüdür.
Yorum
Yorum