Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomatik Kapı Kilitleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otomatik Kapı Kilitleme

2015 1.6T cosmo paket aracımın ben araçtan ayrıldıktan sonra kilitlenmesini ayarlayamadım. Birde otomatik olarak aynalar katlanmıyor, illaki kumandanın kilit kapama tuşuna basılı tutmam gerekiyor. Anahtarsız giriş çalıştırma var ama illaki anahtarı çantadan çıkartmak gerekiyor. Bu anahtar kullanımından kurtaracak bir ayar vb birşey varmıdır lütfen yardımcı olun
    2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme

anahtarsız giriş bende gayet iyi çalışıyor. cebimde hanımın çantasında olsa dahi araca 1 metre kadar yaklaştıktan sonra her zaman açtı kapıları. araçtan ayrıldıktan sonra kitlenme olayını ve aynaların otomatik kapanma olayını bilmiyorum. böyle bir özelliği var mı onuda bilmiyorum. ve merak ediyorum oluyor mu ?
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben ayarlasam da bir zaman sonra kendi kilitlenmemeye başlıyor. Sanırım hiç elle kapatmamak gerek. Ben illa ki unutup kendim kilitliyorum. O yüzden artık uğraşmayı bıraktım

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Sirket araci var clio ve anahtarsiz giris var. Aracin yanindan 5 metre ayrildigim an kilitliyor. Bu arkadasin yanindan 50 metrede ayrilsam tik yok kilitlemiyor. Aynalar hic otomatik kapanmadi zaten. Birseyi beceremiyorum ama neyi cozemedim
        2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

Arac calısır haldeyken ayarlara girip arac menüsünden ayarlanıyor hem kilit sistemi hemde ayna katlama özelliği devreye giriyor
          2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
          NAMI DİĞER "GEMİCİK"
          '34 JU 7764'

Yorum

Ne kadar surede veya ne kadar uzaklasinca kilitleniyor?
            2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

Bikaç saniye sonra kilitleniyo kapılar aynalarda kumandada kilit tuşuna basılı tuttgunuzda katlanıyor
              2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
              NAMI DİĞER "GEMİCİK"
              '34 JU 7764'

Yorum

Otomatik kitlemeyi bende bugün aktifleştirip denedim. gayet güzel çalışıyor. dııt diye korna çalıp kitliyor. yanından 10 metre falan uzaklaşmak kafi geldi.
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Merhaba ; Benim anladığım şu anahtar araç dışında olduğu sürece metreye bakılmaksızın kitleniyor. Sürücü kapısı önünde de olsanız 4 -5 sn sonra araç kitleniyor ,aracı açıp tekrar kapıyı kapat gene aynı şekilde kitleniyor... Öte yandan Anahtar içeride unutulursa, kapı kilitlenmiyor araçtan o şekilde ayrılıp sürücü kapısı kapattığınız korna 3 defa kısa ve seri bir şekilde çalarak anahtarın içeride kaldığını bildiriyor...
                  OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI  AT6

Yorum

Aynen öyle araç içinde anahtar unutulursa kapıyı kitlemiyor korna çalıyor 3 defa hızlıca. mesafe olayını denemedim sadece deneme maksatlı araçtan eve girmek için uzaklaşırken gözlemledim kitledi. zaten normalde araç içinden çıkar çıkmaz bir adım atsak kontak anahtar algılanamadı uyarısı veriyor. onun için fazla uzaklaşmadan kapıları kitlemesi normaldir. ben sabahki denememde 10 adım attığımda kitlemişti.

Yorum

Ayarları yaparken hangi anahtarı kullandığınıza dikkat edin. Anahtara göre hafıza kaydediyor. Bir anahtara yaptığınız ayarı diğer anahtara da yapmanız lazım.yapmazsanız bazen çalışıyor bazen çalışmıyor gibi algılayabilirsiniz.
                      InsigniaTEAM

Yorum

tüm oto kilitlemeleri aktif yapmak gerekiyor değilmi?
                        2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

Günaydın;

Bu sabah tüm ayarlar açık olmasına rağmen kendisinden 30 metre civarı uzaklaşmama rağmen kapılar ve aynalar kapanmadı. Rica etsem sorun hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
                          2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: JackOfHearts
                            Günaydın;

Bu sabah tüm ayarlar açık olmasına rağmen kendisinden 30 metre civarı uzaklaşmama rağmen kapılar ve aynalar kapanmadı. Rica etsem sorun hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
                            Günaydın

Bazen böyle teknik problemler olabiliyor gecende benim araç kitlendikten sonra açılmadı 2-3dk bekledikten sonra kendi kendine düzeldi siz otomatik kapı fonksiyonunu kesin olarak aktif hale getirdiğinize eminseniz o şekilde deneyebilirsiniz, düzeleceğini düşünüyorum
                            OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI  AT6

Yorum

merhaba bu özelliği nasıl aktif edebilirim başta kitliyordu şimdi olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

Yorum

İşleniyor...
                              X