Arkadaşlar bugün arabayı çalıştırdım. Hareket ettikten sonra fark ettim ki araba gaz yemiyor. 60-65 km yi geçmiyor. Normal rolantide gaza basınca 3000 devirden sonra devri sabit tutarsam arabada titreme oluyor. Sizce neden yapabilir? Daha önce başına gelen oldu mu? Araba otomatik vites.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2011 2.0 CDTi insignia gaz yemiyor.
Collapse
X
-
Ynt: 2011 2.0 CDTi insignia gaz yemiyor.
bende de olmuştu bir sürü parça sökp taktılar tesadufen çalıştırınca geri verdiler bir daha yapmadı2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Bulunduğum yerde Opel servisi yok. Bi ustaya gösterdim test sürüşüne çıktı. Sonra bilgisayara bağlayalım bi bakalım dedi. Yarın gideceğim bağlayacak. Uyarı usta test sürüşüne çıktığı sırada çıktı. Ama sadece en kısa sürede servise gidin uyarısı verdi. Turboya baktı turbo çalışıyor dedi. Sorun bujilerde olabilir mi?
Yorum
-
Yorum
-
Yazılım sıfırlanmaz.Araç ayarları,saat-tarih gibi şeyler sıfırlanır.Araç ekranında tüm camları sırayla açıp kapatın uyarısı çıkar,onu yaparsınız.Başka da bir şey olmaz ama ben gaz yememenin onunla alakası olduğunu sanmıyorum.Turbo hortumunu kontrol ettirin kaçak-çatlak filan var mı diye... Map ve maf sensörlerine baktırın.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Geçmiş olsun. Aha işe, insignia anca bu kadar sorunluCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Herkese mrb. Buna benzer bir sorunda bugun ben yasadım. Araç gaz yemiyordu. Ustaya götürdüm anlayamadı. Daha sonra elektrikçiye götürdüm oda anlamadı. Tam baska ustaya gidecekken geri vites lambasının sürekli yandıgını fark ettik. Araca gaz verdiğimizde sönüyor gazda. ayagımızı cektiğimizde sönüyordu. Geri vites müşür kablosunu söktük sorun anında çözüldü. Meğer araç geri geri çok hızlı gidemeyeceğini bildigi üçin ve müşür arızalı oldugu için geri vites takılı sanıp gazı kesiyormus.
Yorum
Yorum