Araç harekete geçince manuel olarak kendimiz mi kilitliyoruz yada ayarı nerden yapılıyor acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merkezi kilit araba harekete geçince nasıl otomatik kilitlenmeye ayarlanabilir
Collapse
X
-
Ynt: Merkezi kilit araba harekete geçince nasıl otomatik kilitlenmeye ayarlanabilir
Config menüsünde mevcut seçenek açılarak otomatik olarak kullanılabilir
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Ynt: Merkezi kilit araba harekete geçince nasıl otomatik kilitlenmeye ayarlanabilir
Var kardeşim, eski kasa 5 yıl kullandım, yeni kasayı da şimdi kullanıyorum, nasıl olmaz
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Makyajsız kasalarda, Config menüsünde, araç ayarları içinde yanlış hatırlamıyorsam. "oto kapı klt, kilit" şeklinde kısaltmalarla yazıyor olabilir.
Yorum
-
Arabayı alalı 1.5 sene oldu daha bugun ayarladım aynaları ve kilit sistemini2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
NAMI DİĞER "GEMİCİK"
'34 JU 7764'
Yorum
-
herkese selamlar yardımcı olanlara çok teşekkür ederim sanırım benim arabam edition elegance modeli çünkü araç ayarlarında o seçenekler yok .Abiler KONYA da servis öneriniz var mı bir de cosmo ile arasında çok fark var mı acaba
Yorum
Yorum