Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lutfen yardim ! 115hp insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lutfen yardim ! 115hp insignia

Herkese merhabalar bende 2009 1.6 edition 115hp insignia var araci alirken pek anlanadimdan tipine km sine ve servise goturup biseyi olup olmadina baktim ama suan cok pismanim aracim surekli baski balatayi yiyor 15 bin dolmadan yine bitti. Lutfen yardim edin aracimi seviyorum ilk aracim beygirini yukseltsem yazilimla duzelirmi napmam gerek bilginize 've goruslerinize ihtiyacim var.

Ynt: Lutfen yardim ! 115hp insignia

Birde motor ilk calistinda devirden dusuyor titreme oluyor ve bazende istop ediyor. Ilk calistinda hiriltili calisiyor buda normalmi

Yorum

Merhaba aldığınız araçtan beklentiniz yüksek olunca 115 hp azgelir motor için iyi bir usta gerekir .

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

115 beygirlik insignia maalesef biraz sıkıntısı var çok ağır kalkışlar yapmalısınız mevcutu biraz iyileştirmek için sprint booster taktırın kalkışlarınız ve ara hızlanmalarınız daha keyifli olur bu araçlara yazılm olmaz 3-5 beygir için uğraşmaya değmez

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

aracınızı seviyorsanız durumunuz da varsa 1.6 turbo alın, hiç uğraşmayın, 1.6 115 bg ben de aldım, dediğiniz durumları yaşayan birisi olarak, tavsiyem 1.6 T ya da 1.4 t'ye geçmeniz, o zaman rahat edersiniz

Yorum

Yapmaniz gereken twk sey araci hemen satmaniz. Ama 15 binde baski balata da yemez onun sucu sizde olabilir...
            F30 Sport+

Yorum

Sat Kurtul Diyenlerdenim.

Yorum

Affınıza sığınarak...,, ! Kardeş payındaki Sezai aklıma geldi haha

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bence de satıp kurtulun,115 bg yetmez o araca.Muhtemelen yetmediği için de siz gaza çok yüklenip kaldırıyorsunuz ve baskı balata erken bitiyor.Yazılımla da olmaz.Araç lpg'liyse subaplarınız yamulmuştur büyük ihtimal,o yüzden titreyip stop eder rolantideyken de hareket halindeyken de...
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Tesekkur ederim baski balatayi yapim satisa sunucam ins satabilirim hemen anladim kadariyla beygir gucunu yazilimla artiramiyoruz. 1.6 turbo otomatiklere bakicam satabilirsem tabi

Yorum

Evet lpg li ama lpg de sadece 10 bin km yaptim toplamda benzinde kullaniyorum lpg de kullanmiyorum artik bosuna taktirdim ins subaplarda sorun yoktur parcalari cok pahali aracin alali 6 ay oldu 7 binlira harcadim ;(

Yorum

1.6 115 lerde lpg sorun çıkarmıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                          Affınıza sığınarak...,, ! Kardeş payındaki Sezai aklıma geldi haha
                          haha haha haha
                          2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            1.6 115 lerde lpg sorun çıkarmıyor
                            aynen benim araç da lpg'liydi, acayip de az yakıyordu ama dediğimiz gibi, aracı satın ve 1.4T ya da 1.6T alın imkanınız varsa

Yorum

Saglun cok tesekkur ederim herkese.

Yorum

İşleniyor...
                              X