Herkese merhabalar bende 2009 1.6 edition 115hp insignia var araci alirken pek anlanadimdan tipine km sine ve servise goturup biseyi olup olmadina baktim ama suan cok pismanim aracim surekli baski balatayi yiyor 15 bin dolmadan yine bitti. Lutfen yardim edin aracimi seviyorum ilk aracim beygirini yukseltsem yazilimla duzelirmi napmam gerek bilginize 've goruslerinize ihtiyacim var.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lutfen yardim ! 115hp insignia
Collapse
X
-
Ynt: Lutfen yardim ! 115hp insignia
115 beygirlik insignia maalesef biraz sıkıntısı var çok ağır kalkışlar yapmalısınız mevcutu biraz iyileştirmek için sprint booster taktırın kalkışlarınız ve ara hızlanmalarınız daha keyifli olur bu araçlara yazılm olmaz 3-5 beygir için uğraşmaya değmez
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Yorum
-
Bence de satıp kurtulun,115 bg yetmez o araca.Muhtemelen yetmediği için de siz gaza çok yüklenip kaldırıyorsunuz ve baskı balata erken bitiyor.Yazılımla da olmaz.Araç lpg'liyse subaplarınız yamulmuştur büyük ihtimal,o yüzden titreyip stop eder rolantideyken de hareket halindeyken de...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Evet lpg li ama lpg de sadece 10 bin km yaptim toplamda benzinde kullaniyorum lpg de kullanmiyorum artik bosuna taktirdim ins subaplarda sorun yoktur parcalari cok pahali aracin alali 6 ay oldu 7 binlira harcadim ;(
Yorum
Yorum