Duyuru

Collapse
No announcement yet.

245/45/18 Lastik Fiyatları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 245/45/18 Lastik Fiyatları

Aralık ayında 4 adet dunlop aldım. Şimdilik sıkıntı yok. 325 tl ydi o zaman. Dunlopu da bir araştır derim. Ben alırken Kumho, Petlas, Dunlop arasında kalmıştım. Dunlop'u tercih ettim. Bilginize.....

Yorum

Pirelli pzero 100Y 430 tl ye almıştım geçen yıl.Lastikten genel olarak memnundum.Şimdi fiyatları nedir bilmiyorum.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jamoka
        Aralık ayında 4 adet dunlop aldım. Şimdilik sıkıntı yok. 325 tl ydi o zaman. Dunlopu da bir araştır derim. Ben alırken Kumho, Petlas, Dunlop arasında kalmıştım. Dunlop'u tercih ettim. Bilginize.....
        Teşekkürler bilgilendirme için, gün boyu dışarıdayım eğer satan bir yer görürsem mutlaka konuşurum ama Kumho aklıma oldukça yattı, şimdi tekrar konuştum firmayla ve ayırttım zira lastikler gümrükteymiş ve çarşamba günü stoklarına girmesini planlıyorlarmış ancak lastikler stoklara gelmeden %70'ini satmışlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
          Pirelli pzero 100Y 430 tl ye almıştım geçen yıl.Lastikten genel olarak memnundum.Şimdi fiyatları nedir bilmiyorum.
          Aslında Pzero içinde fiyat almıştım ancak yazmamışım yukarıya sanırım 550TL gibi bir rakamdı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
            Özdemir koca ayaklar için pahalı ayakkabılar dünyasına hoşgeldin

Saydıkların arasından denediklerimden yazlık ve kışlık Petlas ın genel performansından memnun kaldım ancak lastiklerde taban eğriliği görülebiliyor, Insgnia için aldığım 2 takım, Golf için aldığım 1 takım kışlık Petlas larda taban eğriliği olması istatistik açısından çok şey ifade ediyor olmalı, alacaksan bile bayide balans makinasının başında lastik tabanlarının dönüş dengesini görerek al ve uyanık ol derim.

18" lastik pahalı ve seçenek az olduğundan az kullanılmış orjinal 17" jant ve üzerinde kışlık Kumho (KW22 buz için çivili lastik) aldım, Kumho nun genel yapısı iyiydi ancak darbeli olduğundan sorun vardı ve Kumho ları tanesi 500Lira dan Michelin CClimate ler ile değiştirdim.
            17" jant ve CC lastiklerle aracın 18" yazlık/kışlık lastiklere nazaran kalkış performansı ve yol sesi seviyesinde net iyileşmeler oldu.

Ticari araçlarımda Tigar kullanıyorum, genel olarak konfor odaklı lastikler sorun yaşamadım, Michelin e ait olduğu doğrudur.

Gyear ı fotosunda yeraldığın Astra aracımda kulanmıştım, sessiz, yumuşak ve yakıta olumlu katkı sağlayan E.Grip serileriydi ancak kullanım ömrünün çatlamaya bağlı olarak pek iyi olmadığını belirteyim.

Lassa Snoways ve Revo ları da kullanmışlığım var, biraz sert olsalar da genel olarak güvenlik ve uzun ömür açısından çok başarılı buluyorum.

Continental i yeterince kullanmadım ama Ulaş "Continental de Continental" diye diye bir hal oldu, testlerde de her daim en üstlerde yeraldığına göre vardır bir bildiği diyorum
            Hahaha ben bişey diyosam vardır bir hikmet valla bu gün de dediğim gibi insigniayla beraber gelen eagle f1 ler yol tutuşu için güzel ama çok yol sesi yapıyor ve sinirimi bozuyor, lastikler yeni olmasa ve csc6 pahalı olmasa şuan hiç düşünmeden alırdım
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79

Hahaha ben bişey diyosam vardır bir hikmet valla bu gün de dediğim gibi insigniayla beraber gelen eagle f1 ler yol tutuşu için güzel ama çok yol sesi yapıyor ve sinirimi bozuyor, lastikler yeni olmasa ve csc6 pahalı olmasa şuan hiç düşünmeden alırdım
              Yani Ulaş ne diyeyim, mesajında CSC6 diye birşey yazıyor sonunda da bir foto var fotoda MACK tırdan alıntı yapmış gibi duran jantlar..

O kadar paran varsa senle inşaat işine girelim :P
              2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                Orjinal yazı sahibi: ulas79

Yani Ulaş ne diyeyim, mesajında CSC6 diye birşey yazıyor sonunda da bir foto var fotoda MACK tırdan alıntı yapmış gibi duran jantlar..

O kadar paran varsa senle inşaat işine girelim :P
                haha Valla Tolga benim jantlar yine iyi stil paket alsaydım 20´´ olacaktı o zaman ne yapardım bilmem ,zaten hep içimi kemiren konu lastik fiyatları mazallah lastiklere bişey olsa bitiiğimin resmidir ihihi
                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                X