Duyuru

Collapse
No announcement yet.

245/45/18 Lastik Fiyatları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 245/45/18 Lastik Fiyatları

Merhabalar;

Aracım için ay başında 4 adet yazlık lastik almayı planlıyorum. Bugün öğleden sonra iş için İkitelli'ye geçmiştim işim bitince bukadar lastikçi bir aradayken fiyat araştırayım dedim. Şuan için favorim Kumho ancak Tigar ve Petlas performansınıda merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar fikir belirtirlerse sevinirim.

Fiyat aldığım tüm markaların üretim yılı en az 2015 ve tüm fiyatlar 4-8 arası kredi kartı taksitli fiyatları

Kumho Ku39 100Y XL 300TL ( bu lastik için telefonda forum ismini verdiğimde Üstündağ çok az daha düşük fiyat verdi )

Michaelin Primacy 3 96W 635TL

Tigar Syneris 100W XL 225TL ( Satıcı lastiğin Alm. Michaelin fabrikasında üretildiğini söyledi, araştıracağım )

Petlas PT741 300TL

Continental CSC5 510TL

LASSA 450TL

Goodyear 490TL

Bridgestone ER300 550TL

Bridgestone RE050 550TL

Ynt: 245/45/18 Lastik Fiyatları

hocam kumhonun 4 adet ticari kış lastiği aldım ama 2 tanesi çelik kuşak hatasından dolayı garantiden geri iade aldılar. izmirdeki kumho bayisi petlasın lastiklerinin eskiye göre kendini çok geliştirdiğini söylemişti.(petlas satmıyor) binek lastiklerde kalite konusunu bilemem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
      hocam kumhonun 4 adet ticari kış lastiği aldım ama 2 tanesi çelik kuşak hatasından dolayı garantiden geri iade aldılar. izmirdeki kumho bayisi petlasın lastiklerinin eskiye göre kendini çok geliştirdiğini söylemişti.(petlas satmıyor) binek lastiklerde kalite konusunu bilemem.
      Teşekkürler ;

Petlas satan arkadaş PT741 serisinin çok başarılı olduğunu söyledi, tabi ben kötü ürün satıyorum diyen çıkmaz...

Kumho ile ilgili forumda olumlu çok görüş olduğu için aklıma yatıyor.

Yorum

İyi akşamlar. 2015 Nisan da 4 adet Kumho aldım yaklaşık 10 bin km. Yol deneyimim oldu. Fiyat/performans olarak çok başarılı buldum. Kar lastiklerin de Kumho. Hiç uğraşma bence al Kumho yu sil kafandan lastik mevzuunu.
        2010 COSMO 2.0 CDTI GRI DVD 800

Yorum

Bu işin piri benim gözümde continental. O yüzden continental al derim fiyatı yüksek tabi ama değer bence. Kendim ts810s kullanıyorum kışlık. Yazlıkları da bir o kadar güzeldir.
          İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zagor_06
            İyi akşamlar. 2015 Nisan da 4 adet Kumho aldım yaklaşık 10 bin km. Yol deneyimim oldu. Fiyat/performans olarak çok başarılı buldum. Kar lastiklerin de Kumho. Hiç uğraşma bence al Kumho yu sil kafandan lastik mevzuunu.
            Teşekkürler

Kumho dediğim gibi ilk sırada kafamda, hem de tanımadığım lastiklerle ilgili bilgi edinmek istedim hem de belki birilerinin işine yarat diye aldığım fiyatları paylaşmak için konuyu açtım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat121
              Bu işin piri benim gözümde continental. O yüzden continental al derim fiyatı yüksek tabi ama değer bence. Kendim ts810s kullanıyorum kışlık. Yazlıkları da bir o kadar güzeldir.
              Teşekkürler

Lastik denilince aklıma ilk gelen iki marka conti ve Michelin ancak bu ara çok açıldım, ayrıca araç evin 2. aracı durumunda ve yıllık 10.000km kesinlikle yapmaz fiyat/performans durumunuda göz önüne alınca şuan Kumho en iyi seçenek olarak duruyor..

Yorum

Megane'da kumho kullanıyorum, yaklaşık 5.000 km oldu, şimdilik gayet memnunum
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

bende de lassa var şuana kadar 1 defa sıkıntı yaşadım o da biraz da benim hatamdı

Yorum

Bende kumho nun kar lastiklerini kullandım. Gayet başarılı.

Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                      Megane'da kumho kullanıyorum, yaklaşık 5.000 km oldu, şimdilik gayet memnunum
                      Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                      bende de lassa var şuana kadar 1 defa sıkıntı yaşadım o da biraz da benim hatamdı
                      Orjinal yazı sahibi: Selami
                      Bende kumho nun kar lastiklerini kullandım. Gayet başarılı.
                      Bilgilendirmeler için çok teşekkürler. Kumho dışındaki üst seviye lastik fiyatları 500-630TL aralığında, fiyat olarak neredeyse fark iki kata yakınken yorumlardan anladığım kadarıyla performans olarak tabiki aynı performansı beklemesemde çok ciddi bir fark olmadığı yönünde

Yorum

Özdemir koca ayaklar için pahalı ayakkabılar dünyasına hoşgeldin

Saydıkların arasından denediklerimden yazlık ve kışlık Petlas ın genel performansından memnun kaldım ancak lastiklerde taban eğriliği görülebiliyor, Insgnia için aldığım 2 takım, Golf için aldığım 1 takım kışlık Petlas larda taban eğriliği olması istatistik açısından çok şey ifade ediyor olmalı, alacaksan bile bayide balans makinasının başında lastik tabanlarının dönüş dengesini görerek al ve uyanık ol derim.

18" lastik pahalı ve seçenek az olduğundan az kullanılmış orjinal 17" jant ve üzerinde kışlık Kumho (KW22 buz için çivili lastik) aldım, Kumho nun genel yapısı iyiydi ancak darbeli olduğundan sorun vardı ve Kumho ları tanesi 500Lira dan Michelin CClimate ler ile değiştirdim.
                        17" jant ve CC lastiklerle aracın 18" yazlık/kışlık lastiklere nazaran kalkış performansı ve yol sesi seviyesinde net iyileşmeler oldu.

Ticari araçlarımda Tigar kullanıyorum, genel olarak konfor odaklı lastikler sorun yaşamadım, Michelin e ait olduğu doğrudur.

Gyear ı fotosunda yeraldığın Astra aracımda kulanmıştım, sessiz, yumuşak ve yakıta olumlu katkı sağlayan E.Grip serileriydi ancak kullanım ömrünün çatlamaya bağlı olarak pek iyi olmadığını belirteyim.

Lassa Snoways ve Revo ları da kullanmışlığım var, biraz sert olsalar da genel olarak güvenlik ve uzun ömür açısından çok başarılı buluyorum.

Continental i yeterince kullanmadım ama Ulaş "Continental de Continental" diye diye bir hal oldu, testlerde de her daim en üstlerde yeraldığına göre vardır bir bildiği diyorum
                        2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Bende de 245/45/r18 kumho ku39 var. Gayet sessiz ve performans olarak iyi. Önceki aracımda da kumho ecsta kullanmıştım. Hiç sorun yaşamadım gayet iyiler
                          Life begins @ 4000 RPM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                            Özdemir koca ayaklar için pahalı ayakkabılar dünyasına hoşgeldin

Saydıkların arasından denediklerimden yazlık ve kışlık Petlas ın genel performansından memnun kaldım ancak lastiklerde taban eğriliği görülebiliyor, Insgnia için aldığım 2 takım, Golf için aldığım 1 takım kışlık Petlas larda taban eğriliği olması istatistik açısından çok şey ifade ediyor olmalı, alacaksan bile bayide balans makinasının başında lastik tabanlarının dönüş dengesini görerek al ve uyanık ol derim.

18" lastik pahalı ve seçenek az olduğundan az kullanılmış orjinal 17" jant ve üzerinde kışlık Kumho (KW22 buz için çivili lastik) aldım, Kumho nun genel yapısı iyiydi ancak darbeli olduğundan sorun vardı ve Kumho ları tanesi 500Lira dan Michelin CClimate ler ile değiştirdim.
                            17" jant ve CC lastiklerle aracın 18" yazlık/kışlık lastiklere nazaran kalkış performansı ve yol sesi seviyesinde net iyileşmeler oldu.

Ticari araçlarımda Tigar kullanıyorum, genel olarak konfor odaklı lastikler sorun yaşamadım, Michelin e ait olduğu doğrudur.

Gyear ı fotosunda yeraldığın Astra aracımda kulanmıştım, sessiz, yumuşak ve yakıta olumlu katkı sağlayan E.Grip serileriydi ancak kullanım ömrünün çatlamaya bağlı olarak pek iyi olmadığını belirteyim.

Lassa Snoways ve Revo ları da kullanmışlığım var, biraz sert olsalar da genel olarak güvenlik ve uzun ömür açısından çok başarılı buluyorum.

Continental i yeterince kullanmadım ama Ulaş "Continental de Continental" diye diye bir hal oldu, testlerde de her daim en üstlerde yeraldığına göre vardır bir bildiği diyorum
                            Eyvallah Tolga hoşbulduk Detaylı bilgilendirme için de çok teşekkür ederim

Araçta şuan ön iki lastik Michelin kışlık ve iyi durumdalar, arkalar Cocnti SC3 ve orjinal araç üzerinde gelen lastikler! tahminin üzere konu acil ancak henüz totalde 400km kullandık aracı ve ay başında 4 lastik işini acil halledip önümüzdeki kışa 2 adet daha kışlık takviyesi yapacağım gibi görünüyor.

Bütçe müsait olsaydı ben de Ulaş gibi Conti SC5 alırdım ancak maalesef değil forumda Kumho için çok olumlu yorumlar okudum ve bize fazlasıyla yeteceği kanatine vardım zira şirket aracını yoğun kullandığım için insignia ile yıllık 6000-7000km'yi kesinlikle geçmeyecekmişiz gibi duruyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekalkici
                              Bende de 245/45/r18 kumho ku39 var. Gayet sessiz ve performans olarak iyi. Önceki aracımda da kumho ecsta kullanmıştım. Hiç sorun yaşamadım gayet iyiler
                              Teşekkürler, bu lastik hakkında hiçbir fikrim yoktu ancak Sizin gibi olumlu fikir beyan eden çok sayıda forumdaş olduğu için ben de Kumho K39'da karar kıldım ay başından sonra ilk işim lastik almak olacak

Yorum

İşleniyor...
                              X