Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Keyifsiz Sürüş !! ????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Keyifsiz Sürüş !! ????

Orjinal yazı sahibi: Ömer042
    Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
    Orjinal yazı sahibi: mazelife
    Konsoldaki gıcırtılardan kurtulmak içinde diycem ama zor konsoldaki gıcırdayan yerleri çift taraflı bant ile izalasyon yapanlar var ama biraz meşakatli iş tabi. bana nedense gıcırdadağında yeni arabaya biniyormuşum hissi uyandırıyor nedenini bende bilmiyorum wv alıp dsg de sorun çıkmasından iyidir varsın gıcırdasın
    Keşke bende de o durum olsada şu takıntımdan kurtulsam detaycılık iğrenç pis birşey oluyor bazen
    Size Katılmamak mümkün değil, aynen sizdeki durum bende de var. araca bindiğimde nereden ne ses geliyor diye dikkat kesiliyorum.Belki
    de bu kadar da dinlemeyin diyebilirsiniz ama elimde değil bu tür seslere karşı hassasiyetim oldukça fazla. Bu konuda böyle muhteşem bir araç yapıb da içindeki ses olayına çözüm bulmadığı için buradan OPEL'i Eshefle Kınıyorum.
    ben pek ses gelmeyen araç bilmiyorum sağından solundan. bu sesleri bazen servislerde duymuyor ama biz hassas takıntılı araç sahipleri duyuyoruz patronlar 3 ay önce A8 L quatro aldılar. Araçlar gırtlak. 900.000 TL ye aldılar. araçlar kılcal çizikli geldi hiç umrunda bile olmadı, gemiden falan geliyo araçlar normaldir falan dedi salladı. geçen gün kullandım. kapı tutacağından sağdan solda o dev taş gibi arabadan da sesler geliyor, ama ona sorsak yok gelmiyor der ayrıca o direksiyonun hidroliğine hasta oldum. O nasıl bir yumuşaklık nasıl bir tepki vermektir.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben passatla yaptığınız kıyaslama hakkında bir şeyler söyleme gereği duydum. Bizde hem passat hem insignia var. Bu iki araç aynı segmentte olmasına rağmen karakteristiği çok farklı araçlar. Passat ı da Insigniayı da uzun süre kullandım. Evet passat daha konforludur çünkü muhtemelen bindiğiniz passat ın jant çapı daha küçük lastik yanağı geniş yani esneme payı fazladır. Bu passat ın konforonu arttırırken yol tutuşunu olumsuz yönde etkiler. (Şartlar zorlanıp tecrube edilmiştir.) Ayrıca opel süspansiyonu genel olarak rakiplerine göre daha serttir. Citröen c5 çift kabin kamyonet gibi esner mesela. Vw ikisinin ortasıdır.
      Araç içi sesler konusunda haklısınız. Estetik bir görünüm var ancak o plastiklerin ince işçilikle desteklenmesi gerek.

Yorum

1.sorun şu an bende mevcut. Kaçırma yok debriyajda ancak yarım gaza basarken birden tam gaza basmışım gibi ivmelenip sonra normal yarım gaz hızlanmaya devam ediyor. Bazen sonra tekrar tam gaz yapıp bırakıyor falan. Kararsız performans durumu söz konusu. 1,2,3,4,5 her viteste yapıyor. Turbo valften şüpheleniyorum ama bakacağız bakalım. Siz nasıl çözdünüz acaba?

Yorum

İşleniyor...
        X