Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rodaj

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• rodaj

Arkadaslar Merhaba 2 ay önce 1.6 dizel otomatik Cosmo insignia aldım aracın rodaj yapmak gerekir mi herkez bi şey söylüyor çıkamadım işin içinden aldığım bayidende rodajla ilgili hiç bir şey soylemediler birde sizin fikrinizi almak istedim şimdiden saolun...

Ynt: rodaj

Yeni araçlarda rodaj yok,korkmadan basın...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Oncelikle welcome

2000 yilindan sonra uretilen motorlarda rodaj ihtiyaci yoktur uretim teknolojisi degisti ama bazi kullanicilar hala rodaj uygulamasi yapar her halikarda sorun olmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benim kullandığım aracın kitapçığında 3000 km ye kadar aracı çok yüksek devirlerde kullanmayın diyor.aynı şekilde sizin aracın kitapçığındada bunun gibi bir ibare var ise o doğrultuda kullanmanız araç motor sağlığı açısından iyi olacaktır.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

en azından 1500 km kadar yüksek devir çevirmeden kullanın ve motor freni (kompresyon) yapıp motorun segman oturtmasını sağlayın ve ilk yağ değişimini 8000-9000 km civarı yapın, motorun yağ değişimi sonrası daha sessiz olduğunu ve tüketiminin düştüğünü görürsünüz.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

cok saolun yardiminiz su videodan sonra benim kafa karışmışti sizde bi goz atin isterseniz https://m.youtube.com/watch?v=Az2Uf30Om1A

Yorum

Bu video güzel anlatılmış ama bazı şeyler bana mantıklı gelmiyor bildiğim kadarı ile motor araca takılmadan zaten bir rodajdan geçiriliyor(Motoru kendileri test ediyor) ve kullanılan teknolojide çapak kalması diye bir durum yok mikron seviyesinde motor içinde işlem yapılabiliyor nerede ise hal böyle olunca ben şahsen çok gerekli olduğunu düşünmüyorum bu arada bu rodajı yapanların çoğu chip yaptırıyor bence o daha zaralı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Abi 2012'de hondayı 0 aldığımda ilk 1000 km sonra yağ değişimine gittim. Opel'de 0 alınan araçlarda bu yok mu?
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hondaların bakımları pahalı olduğu için yapmışlardır kesin Adamlar 6 yıl garantiyi boşuna vermiyorlar, bir bakımları (civic hachback 1.6 dizellerin sanırım 700 TL civarı)
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

arıyip servise sordum öyle bi şey yok dedi 5 bin olunca falan yine bi getir bakalım dedi hiç güveniyorum servislere

Yorum

Ben aracımı ilk 1000 km fazla sıkıştırmadan kullanıyorum, sonraki 1000 km de ise performanslı kullanıyorum, 5000 km dolunca yağ ve yağ filtresi değişimi yapıyorum. Yağ olarak tercihim mobil 1 esp 0-40

Yorum

İşleniyor...
                        X