Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gariplikler Silsilesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gariplikler Silsilesi

Bu gün 2009 model 1.6 180 hp elegance paket aracımda bazı sorunlar oluştu. Önce bilgi ekranımda radyo veya cd kapalıyken, tarih ve saati gösteren bilgi ekranı açık kalması gerekirken komple kapandığını fark ettim, ayrıca kontağı kapattığımda normalde bilgi ekranıda kapanıyordu artık kontağı kapatınca radyo veya cd çalar çalışmaya devam ediyor,kontağı kapattıktan sonra ayrıca radyo ve cd yi açma kapama tuşuna basarak kapatıyorum. acaba ayarlarında mı bir karışıklık oldu diye araç ayarlarına girmeye çalışıyorum fakat "sadece kontak açıkken ayarlama" diye birşey yazıyor halbuki kontak açıkken yapıyorum ben bunları. ayrıca bugün bunlar olduktan bir süre sonra araçla seyir halindeyken bu sefer yol bilgisayarına ait ekranda " park yardımcısı devre dışı" gibi birşey yazdı sonra ön ve arka park sensörlerin çalışmadığını fark ettim. Araba ufak ufak kendini imha etmeye doğru gidiyor anladığım kadarıyla Sizce bu sorunlar neden olmuştur? Benim bildiğim bir sebebi yok. Bugün sadece arabayı yıkattım acaba bir yerine su felanmı kaçtı da böyle oldu anlamadım. Servise gidip uğraşmak ta istemiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Ynt: Gariplikler Silsilesi

Evet sanki data kabloları üzerinde bir sorun var ve sinyalleri karışıyor.
    Yada resetlemek gerekiyor. Servise bu işten analamz herhalde ama bir sorun.
    Sonuçta park sensorleri çalışmıyor...
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Sihirli uygulama Akünün kutup başını söküp tekrar takın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Akü kutup başını söküp yeniden takınca bende teyp için şifre felan isteyecekmi?

Yorum

sanırım radyonun bağlı olduğu araç aynı olduğu için istemeyecek.
          InsigniaTEAM

Yorum

Ben ce servisteki Yetkili kişilere yaptırınız.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Walla benimde birkaç aydır usb çalışmıyor servisede bilerek götürmüyorum sökerler sonra çatur çutur olur diye en sonunda kutubun başını sökecem)))

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

cihan siteyi hiç takip etmiyor musun? usb nin neden çalışmadığını okumadın mı?
                F30 Sport+

Yorum

Benim arabadada tarih 2 hafta kadar çalıştırmazsam arabayı geri kalıyor.Çözemedim gitti

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

bizde de park sensörü devre dışı uyarısı ara sıra oluyor sonra kendiliğinden düzeliyor ara sıra da arka emniyet kemerleri bağlı diyor
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Merhabalar...
                      Yazınızı okuyunca acaba benim mesajım mı bu diye düşündüm. Yaklaşık 6-7 ay önce aynı mesajı ben yazmıştım foruma. Problemin birebir aynısı benim aracımda da olmuştu. Üstelik Afyonda servis olmadığı için de biyere götürememiştim.
                      Sonuç mu ?. Merak etmeyin bu arıza ciddi bişey değil. Arkadaşların dediği gibi; ilahi hareket, yani kutup başını söküp takın herşey normale dönüyor. Ayrıca herhangi bir şifreye falan da gerek yok. Başınıza gelen her sorunda servise gitmeden önce mutlaka yapın Sadece camları açıp kapamanızı istiyor o kadar.
                      Orjinal yazı sahibi: merttuna34
                      Bu gün 2009 model 1.6 180 hp elegance paket aracımda bazı sorunlar oluştu. Önce bilgi ekranımda radyo veya cd kapalıyken, tarih ve saati gösteren bilgi ekranı açık kalması gerekirken komple kapandığını fark ettim, ayrıca kontağı kapattığımda normalde bilgi ekranıda kapanıyordu artık kontağı kapatınca radyo veya cd çalar çalışmaya devam ediyor,kontağı kapattıktan sonra ayrıca radyo ve cd yi açma kapama tuşuna basarak kapatıyorum. acaba ayarlarında mı bir karışıklık oldu diye araç ayarlarına girmeye çalışıyorum fakat "sadece kontak açıkken ayarlama" diye birşey yazıyor halbuki kontak açıkken yapıyorum ben bunları. ayrıca bugün bunlar olduktan bir süre sonra araçla seyir halindeyken bu sefer yol bilgisayarına ait ekranda " park yardımcısı devre dışı" gibi birşey yazdı sonra ön ve arka park sensörlerin çalışmadığını fark ettim. Araba ufak ufak kendini imha etmeye doğru gidiyor anladığım kadarıyla Sizce bu sorunlar neden olmuştur? Benim bildiğim bir sebebi yok. Bugün sadece arabayı yıkattım acaba bir yerine su felanmı kaçtı da böyle oldu anlamadım. Servise gidip uğraşmak ta istemiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz?
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Takip ediyorum aslında hergünde atladım demek o konuyu.
                        Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        cihan siteyi hiç takip etmiyor musun? usb nin neden çalışmadığını okumadın mı?

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Sanırım yarın kutup başı olayını uygulayacağım. Sonucu yazarım arkadaşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: merttuna34
                            Akü kutup başını söküp yeniden takınca bende teyp için şifre felan isteyecekmi?
                            İstemeyecek yalnız Camların kalibrasyonunu yaptırabilir bütün camları açıp kapattırıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ya bu camları acma kapattırma olayını merak ettım, bilgi ekranındanmı diyor, camları acıp kapayın diye

Yorum

İşleniyor...
                              X