Bu gün 2009 model 1.6 180 hp elegance paket aracımda bazı sorunlar oluştu. Önce bilgi ekranımda radyo veya cd kapalıyken, tarih ve saati gösteren bilgi ekranı açık kalması gerekirken komple kapandığını fark ettim, ayrıca kontağı kapattığımda normalde bilgi ekranıda kapanıyordu artık kontağı kapatınca radyo veya cd çalar çalışmaya devam ediyor,kontağı kapattıktan sonra ayrıca radyo ve cd yi açma kapama tuşuna basarak kapatıyorum. acaba ayarlarında mı bir karışıklık oldu diye araç ayarlarına girmeye çalışıyorum fakat "sadece kontak açıkken ayarlama" diye birşey yazıyor halbuki kontak açıkken yapıyorum ben bunları. ayrıca bugün bunlar olduktan bir süre sonra araçla seyir halindeyken bu sefer yol bilgisayarına ait ekranda " park yardımcısı devre dışı" gibi birşey yazdı sonra ön ve arka park sensörlerin çalışmadığını fark ettim. Araba ufak ufak kendini imha etmeye doğru gidiyor anladığım kadarıyla Sizce bu sorunlar neden olmuştur? Benim bildiğim bir sebebi yok. Bugün sadece arabayı yıkattım acaba bir yerine su felanmı kaçtı da böyle oldu anlamadım. Servise gidip uğraşmak ta istemiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gariplikler Silsilesi
Collapse
X
-
Ynt: Gariplikler Silsilesi
Evet sanki data kabloları üzerinde bir sorun var ve sinyalleri karışıyor.
Yada resetlemek gerekiyor. Servise bu işten analamz herhalde ama bir sorun.
Sonuçta park sensorleri çalışmıyor...Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
-
Benim arabadada tarih 2 hafta kadar çalıştırmazsam arabayı geri kalıyor.Çözemedim gitti
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Merhabalar...
Yazınızı okuyunca acaba benim mesajım mı bu diye düşündüm. Yaklaşık 6-7 ay önce aynı mesajı ben yazmıştım foruma. Problemin birebir aynısı benim aracımda da olmuştu. Üstelik Afyonda servis olmadığı için de biyere götürememiştim.
Sonuç mu ?. Merak etmeyin bu arıza ciddi bişey değil. Arkadaşların dediği gibi; ilahi hareket, yani kutup başını söküp takın herşey normale dönüyor. Ayrıca herhangi bir şifreye falan da gerek yok. Başınıza gelen her sorunda servise gitmeden önce mutlaka yapın Sadece camları açıp kapamanızı istiyor o kadar.
Orjinal yazı sahibi: merttuna34Bu gün 2009 model 1.6 180 hp elegance paket aracımda bazı sorunlar oluştu. Önce bilgi ekranımda radyo veya cd kapalıyken, tarih ve saati gösteren bilgi ekranı açık kalması gerekirken komple kapandığını fark ettim, ayrıca kontağı kapattığımda normalde bilgi ekranıda kapanıyordu artık kontağı kapatınca radyo veya cd çalar çalışmaya devam ediyor,kontağı kapattıktan sonra ayrıca radyo ve cd yi açma kapama tuşuna basarak kapatıyorum. acaba ayarlarında mı bir karışıklık oldu diye araç ayarlarına girmeye çalışıyorum fakat "sadece kontak açıkken ayarlama" diye birşey yazıyor halbuki kontak açıkken yapıyorum ben bunları. ayrıca bugün bunlar olduktan bir süre sonra araçla seyir halindeyken bu sefer yol bilgisayarına ait ekranda " park yardımcısı devre dışı" gibi birşey yazdı sonra ön ve arka park sensörlerin çalışmadığını fark ettim. Araba ufak ufak kendini imha etmeye doğru gidiyor anladığım kadarıyla Sizce bu sorunlar neden olmuştur? Benim bildiğim bir sebebi yok. Bugün sadece arabayı yıkattım acaba bir yerine su felanmı kaçtı da böyle oldu anlamadım. Servise gidip uğraşmak ta istemiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz?Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: merttuna34Akü kutup başını söküp yeniden takınca bende teyp için şifre felan isteyecekmi?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum