Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizel Insignia icin tavsiyeleriniz lutfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Dizel Insignia icin tavsiyeleriniz lutfen

Arkadaslar Pazartesi gunu itibari ile 2011 1.6t Insigniami model yenilemek icin 2015 1.6 cdti Insignia ile degistirdim.
    Sizlerden ricam daha once dizel bir arac sahibi olmadigim icin yararli olabilecek tavsiyeleriniz ve dikkat etmem gereken noktalari belirtmeniz.
    Sizlere kendimce makyajli kasada, dikkatimi ceken ve hosuma giden unsurlari sizlere belirtmek isterim...

1- En sevindigim sey daha onceki kasada bulunan flexride sistemli araclarda ki takirdayan suspansiyon sesini kesmisler.
    2- Surucu bilgi ekrani cok daha detayli ve kullanisli olmus.
    3- Dizel motor gurultusu oldukca az (Dizel sesinden nefret eden ben icin bile makul duzeyde) seyir halinde motor sesi yok gibi.
    4- 8''lik touch 700 intellink sistemi oldukca basarili (Birde navigasyon olsaymis)
    5- Apple Carplay ozelligine ise resmen bittim. Daha once Cyclone da yasadigim baglanti problemleri bikkinlik vermisti.
    6- Adaptif hiz sabitleme cok kullanisli
    7- Active select sanzuman basarili, ama keske F1 tarzi direksiyondan vites degistirme imkani da olsaydi.
    8- Bose ses sistemi oldukca temiz bir sese sahip ama biraz daha bass agirlikli olsaymis.
    9- Deri diye lanse edilen dosemeler keske gercek deri olsaymis.
    1.6 cdti Cosmo+Flexride

Ynt: Dizel Insignia icin tavsiyeleriniz lutfen

Hayırlı olsun..! Aracı ne kadar beklediniz?? Ben 4 ay kadar bekledim de

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Tesekkur ederim. Araci tamamen sans eseri degistirdim, arac bayinin insignia ile 24 saat test araci idi. Eski aracimi servise goturdugumde denk geldi. Pazarlik sonrasinda uygun bir fiyata 7000km deki araci takas yoluyla aldim. Ustelik gecen ay bu araci 5500km de iken kendim de test etmistim. Boylece ben onu degil, o beni beklemis oldu.
      1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Tekrar hayırlı olsun, sorması ayıp kaça mal ettiniz?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Sedat bey, buradan fiyat paylasmam pek dogru olmaz. Ancak tam dolu bir arac icin uygun bir fiyata bitirdik. Dilerseniz ozelden paylasabilirim.
          1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Yok canım önemli değil, merak ettim sadece , maşallah tam dolu ve keyif aracı güle güle kullanın

Yorum

bence buradan fiyat paylaşmanız benim gibi yrni bir araç veya test aracı alacak arkadaşlar için çok faydalı olur
              Hayırlı olsun yeni cicilerin
              "Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Yorum

Burak bey selamlar, tam fiyat vermeyeyim ama yaklasik 133 bin olan yeni arac fiyatindan 15-20 bin asagi cekerseniz yaklasik fiyati bulursunuz. Bu pakette sanirim su an icin hazirda arac kalmamis, yeni gelecek araclarin da 140bin uzerinde fiyatlarla gelecegini duydum. Bence guvendiginiz dusuk km li bir araci 2. el almak daha mantikli, yeni aracta fiyat yonunden vereceginiz farki 1 yillik yakitta kullanmaniz daha akilci olabilir.
                1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpAckl
                  Burak bey selamlar, tam fiyat vermeyeyim ama yaklasik 133 bin olan yeni arac fiyatindan 15-20 bin asagi cekerseniz yaklasik fiyati bulursunuz. Bu pakette sanirim su an icin hazirda arac kalmamis, yeni gelecek araclarin da 140bin uzerinde fiyatlarla gelecegini duydum. Bence guvendiginiz dusuk km li bir araci 2. el almak daha mantikli, yeni aracta fiyat yonunden vereceginiz farki 1 yillik yakitta kullanmaniz daha akilci olabilir.

Yorum

Teşekkürler
                    "Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Yorum

4- 8''lik touch 700 intellink sistemi oldukca basarili (Birde navigasyon olsaymis)
                      7- Active select sanzuman basarili, ama keske F1 tarzi direksiyondan vites degistirme imkani da olsaydi.
                      Hayırlı olsun güle güle kullanın.
                      Navigasyon bir dönem Bose ses sistemi ile alınamıyordu, ikisinden birini seçmek gerekiyordu. Ondan sonra sonra bazı araçlarda ikisini beraber verdiler.
                      F1 direksiyon için Brandy döşeme paketi almak gerekiyor. Bu paket içeriğinde normal deriden daha kaliteli bir deri döşeme (taba renkli), koltuklarda ve paspaslarda Insignia logosu işlemesi, ısıtmalı/soğutmalı koltuklar, F1 vitesli OPC direksiyon, OPC pedal seti ve siyah tavan döşemesi geliyor.
                      F1 direksiyon sonradan takılabiliyor bu arada.
                      InsigniaTEAM

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun iyi günler de kullanın...
                        OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI  AT6

Yorum

Tesekkur ederim. F1 direksiyon degisimini Odak dynamics yapiyordu yanlis hatirlamiyorsam ama maliyet konusunda bilgim yok. Tahminen 3,5-5bin tl arasinda olur diye tahmin ediyorum. Sonradan yapilacak bir modifikasyon icin bence biraz pahali gibi ama orijinalde olsaydi ve ara ara kullansaydim keyifli olurdu.
                          1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Tesekkurler arkadaslar. Birde danismak istedigim lastik konusu var. Aracin uzerinde 19" Goodyear F1 lastikler var. Bu lastikleri kullanan varmi acaba forumda? Onceki aracin uzerinde Bridgestone Potenza lar vardi, o lastiklerden cok sert oldugu icin hic memnun kalmamistim. Hatta bu yuzden ufak bir kaza da yapmistim. Ayni durumu Goodyear da ayni durum olusurmu diye endiseliyim. Su anki hava sartlarindan dolayi pek anlayabilmis degilim ama yumusak bir lastik gibi hissettim.
                            1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Goodyear eagle f1 19 janta fiyat performans olarak alınabilecek en iyi lastik bence.
                              .
                              Önceki aracimda vardı. Çok memnundum.
                              İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

İşleniyor...
                              X