Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Geri Görüş Kamerası Plakayı Görüyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Geri Görüş Kamerası Plakayı Görüyor

Merhabalar,

Dün park için yanaşırken bir şey dikkatimi çekti, geri görüş kamerası devreye girdiğinde ekranda plakanın yarısı ekrana gelmiş, yani odak yazısı falan görünüyor. ayrıca plakanında bir kısmı görünüyor. Dışarı çıkıp kameraya baktığımda gayet montajı güzel ve hareket etmez şekilde duruyor yani dışarıdan müdahale edilecek gibi de değil. Lens aşağı doğru hareket etmiş sanırım. Yani önceden de böyle olsaydı fark ederdim diye düşünüyorum. Bunun bir ayarı var mıdır yoksa servis mi müdahale edecek? Bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Ynt: Geri Görüş Kamerası Plakayı Görüyor

plakalığı sökmen lazım
    1.6 SIDI

Yorum

niçin sökeyim normal gösteriyordu gayet. dün itibariyle lens aşağı kaymış bence. yani 2 haftadır öyle olsa farkederdim. cevap için teşekkürler
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben plakalığı söktüm, yinede görünüyor çünkü bu normal hatta normal kameraya göre daha iyi, niye derseniz kamera merceği bombeli, afbuyurun yılan gözümü ne diyorlar geniş açılı kamera oldupundan

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

evet balık gözü lensten dolayı plakayı görüyor. tamponun sınırını göstermesi güzel birşey, sıfıra sıfır yanaşabilirsiniz
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            evet balık gözü lensten dolayı plakayı görüyor. tamponun sınırını göstermesi güzel birşey, sıfıra sıfır yanaşabilirsiniz
            istanbul için düşünülmüştür bence evet faydalı olur teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Ben plakalığı söktüm, yinede görünüyor çünkü bu normal hatta normal kameraya göre daha iyi, niye derseniz kamera merceği bombeli, afbuyurun yılan gözümü ne diyorlar geniş açılı kamera oldupundan
              balık gözü lens sanırım evet

Yorum

İşleniyor...
              X