Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SAĞ ÖN TARAFTA TIKIRTI SESİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Orjinal yazı sahibi: kaptan344 View Post
    Öncelikle merhabalar, bizim aracımızda sport 2016 ve ondanda ses geliyordu. Sağ ön tarafta sanıyorduk ama meğersem hemen şöförün olduğu yerin önünde kaputun altında ve konsola en yakın bölümde iki adet bilye tarzı birşey var. Servisteki ustanın dediğine göre fren pedelına uzanıyormuş. Yanlışta hatırlıyor olabilirim. Dediğim parçanın sizdede ses yapıyor olma ihtimali yüksek. Biz 10.testte falan şansa bulmuştuk. Sizin sesiniz de örneğin bir hız kesicinin üstünden geçiyorken, yerine oturmamış metal bir parçanın salınımı gibi birşey mi ? Odak serviste oraya bir kanca atıp onun içine sabitleyerek çözdüler sorunu. Eğer ses dediğime benzer ise size fotoğrafını atabilirim yapılan işlemin

Resimleri Atarsanız cok sevinirim, benim sorunum osafak isimli kullanicimizin sorunuyla ayni, dün sag motor kulagı degisti sorun devam ediyor, hafif salınımda tümseklerden gecerken ses yok, ama biraz daha sert girdigimde yani ön tekere gelen darbe ne kadar sertse seste o kadar fazla cıkıyor, bence süspansiyonda falan sorun yok, araç 3000 km de daha, osafak isimli kullanicinin telefonu sizde varmiydi kaptan344 sanki siz ozelden istemistiniz diye harirliyorum

Yorum

• Benim aracımda da aynı ses mevcut. Sizin araca yapılan işlemi paylaşabilirseniz sevinirim.

Yorum

• Konuyu hortatalım, bu sorunun çözümü ne oldu acaba çok merak ettim

Yorum

• Hortlatmanın da hortlatması olacak..
          bende de 2017 opc line sport otomatik var sağ önden geldigini düsündügüm bir tıkırtı var. kasis gecişlerinde de olabiliyor bozuk yolda da.. rastgele oluyor gibi bir düzeni yok yani her kasiste ya da cukurda yapmıyor. okudum tüm yazıları. çözüm önerilerini not aldım. Sonuc alan oldu mu acaba?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: skyline32 View Post
            Hortlatmanın da hortlatması olacak..
            bende de 2017 opc line sport otomatik var sağ önden geldigini düsündügüm bir tıkırtı var. kasis gecişlerinde de olabiliyor bozuk yolda da.. rastgele oluyor gibi bir düzeni yok yani her kasiste ya da cukurda yapmıyor. okudum tüm yazıları. çözüm önerilerini not aldım. Sonuc alan oldu mu acaba?
            Benzer ses bende de kış başından itibaren mevcut
            Sanki kapının içinde bilye geziyor gibi metalik bir ses sağ taraf yada torpido içinden geliyor gibi.

Yorum

İşleniyor...
            X