Ynt: SAĞ ÖN TARAFTA TIKIRTI SESİ
Vardır bunda da bir hayır yani bi insan yeni arabasında huzurlu olamadıktan sonra istiyosa Lambo ya binsin inşallah çözülür ya. izin falan alın istanbulda ki servislere falan bari, cidden benim canım sıkılmaya başladı. Odak Opel de Tarık beyler falan baksın. Ben sanmıyorum ondan kaçacağını ama vardır bir hayır bunda da bakalım nereden çıkacak sorun. Ayrıca o ses kaydedilecek gibi bir sesmi telefonla. bizde dinlesek duysak belkide gerçekten normaldir. Ha ses duyulmasa zaten servisin size normal dediği gibi olsa da sizin söyleminize göre amortisöz değişimi yapacaklarınıda sanmıyorum.
Selçuk bey , inanın duruma benim de canım sıkılıyor düşünün ki sıfır araç alıyorsunuz maddi manevi sizden götürmeye başlıyor, işimden geri kaldım ,arabanın tadını çıkaramadım... İskenderun' da olduğum için şimdilik en yakın Adana ve Gaziantep servislerine götürebilirim, servisteki müdür siz biraz hassassınız dedi , İskenderun sanayisinde iki tane iyi ustaya gösterdim sesin normal olup olmadığını göstermek için ustalar böyle bir araçta bu lakırtıyı duyunca güldüler ve hayret ettiler.. Kesinlikle haklı olduğumu düşündüler. Ama araç garantili olduğundan müdahale etmek istemediler haklı olarak... Konu bundan sonra anladığım kadarıyla Opel Türkiye ve ben arasında kalacak , çünkü servis yapacak birşeyimiz yok demişti... Hatta öyle ki servise mail attım ve araç değişimi talep ettim neticede servis günlerce uğraştı hatta 3. gittiğinde düşünün ki araç 2 gün orada kaldı... Daha içinde kokusu gitmemiş aracın tampon söküldü , sağ kısım amortisör rot v.s her yeri ile oynandı, hatta motor burçları ile bile oynamışlar... Hayırlısı tabi... Ama üzücü...
benimde canımı sıkan bu ya zaten, sıfır garantili araçta yaşanılan bu huzursuzluk. Hani diyeceğimki servis haklı siz abartıyorsunuz, e hangi servis mevzuyu normal görüpte, sesin gelmesinin ihtimal olduğu bölgelerde parça değişikliğine gider. yani bir anormallik varsa bu taşın altına girerler, tamponu sök tak amortisör değiş kulelere bak sonrada yok herşey normal siz abartıyorsunuz de. inanın servisi haklı görmek ve sizin abarttığınıza inanmak istiyorum ama başka ustalarada göstermişsiniz dinletmişsiniz ve anormal karşılanmış. servisinde müdahaleleri bence bunla paralel. sıkıntı üretim hatası her araçta olabiliyor burada önemli olan opelin sıfır aracınıza olan yaklaşımı ve umarım sizi memnun edecek bir sonuç çıkar. o sesi kaydedebilme imkanınız varsa kaydedin dinleyelim he beraber.
Ses kaydetmeyi tabi denerim ama bu tip kronik sesler yol sesi ile karışabilir gene de denerim...
Bakalım Opel Türkiye ye bu konuyla ilgili gene mail attım , gerekirse Opel Almanya fabrikasına da mail atacağım...
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
Orjinal yazı sahibi: osafakk
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
Orjinal yazı sahibi: osafakk
Merhaba ; Sağ ön taraftan bozuk yollarda lakırtı şeklindeki ses problemim devam ediyor... Daha önce sizlerle de paylaşmıştım...
Araç 5 defa servise gitti, sağ amortisör değişti , ses gitmedi...
Sağ amortisör takozundan dediler onu da değiştirdiler , gene ses gitmedi , üstüne üstük ses azaldı bu şekilde idare edin dediler...
Olmadı motor burçlarını değiştiririz dediler...
Bozuk yollarda sürüş zevki ve konfor bozuluyor... Opel Türkiye ile iletişim halindeyiz... Aracı aldığımdan beri opel servis yolunu eskitiyorum...
Araç 5 defa servise gitti, sağ amortisör değişti , ses gitmedi...
Sağ amortisör takozundan dediler onu da değiştirdiler , gene ses gitmedi , üstüne üstük ses azaldı bu şekilde idare edin dediler...
Olmadı motor burçlarını değiştiririz dediler...
Bozuk yollarda sürüş zevki ve konfor bozuluyor... Opel Türkiye ile iletişim halindeyiz... Aracı aldığımdan beri opel servis yolunu eskitiyorum...
Bakalım Opel Türkiye ye bu konuyla ilgili gene mail attım , gerekirse Opel Almanya fabrikasına da mail atacağım...
Yorum