Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 insignia Cosmo Mercek Far İçindeki Ampül

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 insignia Cosmo Mercek Far İçindeki Ampül

MErcek ?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Olabilir tabii zaten bakmakta fayda var diye belirttim
      Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
      +DVD 800 Navi
      +19" Jant
      +Prins Vsı 1.0

Yorum

Afl far sistemi araç dururken farklılık gösterebilir Direksiyon yönüne göre bu sönük yanma yerleri değişiyor ama tüv türk AFL nin çalışmasını bilmediği için sorun var diyor aracın hızına araçtaki yük yolun eğimi ve direksiyonun yönüne göre farklılık olabilir

Orjinal ampüller evet pahalı ve sorunsuz ürünler piyasada aynı markanın testlerden geçmeyen versiyonları 150-200 tl olarak satılabiliyor

bunu daha önceleri açıklamıştım ama hatırlatmak için bir daha anlatayın

Üretici Firma (GM) osrama sipariş veriyor ve ürün Üreticiye teslim ediliyor ve random olarak belli sayıda ürün teste tabi tutuluyor eğer testi geçemezse fabrikaya geri gönderiliyor osramda bu ürünleri piyasaya ucuz olarak sunuyor bu ampüllerden sorunda yaşayabilirsiniz yaşamayabilirsinizde biraz şans işi

işin özeti bu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok sorun yaşamazsınız bence.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Afl far sistemi araç dururken farklılık gösterebilir Direksiyon yönüne göre bu sönük yanma yerleri değişiyor ama tüv türk AFL nin çalışmasını bilmediği için sorun var diyor aracın hızına araçtaki yük yolun eğimi ve direksiyonun yönüne göre farklılık olabilir

Orjinal ampüller evet pahalı ve sorunsuz ürünler piyasada aynı markanın testlerden geçmeyen versiyonları 150-200 tl olarak satılabiliyor

bunu daha önceleri açıklamıştım ama hatırlatmak için bir daha anlatayın

Üretici Firma (GM) osrama sipariş veriyor ve ürün Üreticiye teslim ediliyor ve random olarak belli sayıda ürün teste tabi tutuluyor eğer testi geçemezse fabrikaya geri gönderiliyor osramda bu ürünleri piyasaya ucuz olarak sunuyor bu ampüllerden sorunda yaşayabilirsiniz yaşamayabilirsinizde biraz şans işi

işin özeti bu
            evet eğer değiştirmeye kalkarsam zaten balkan otomotivin sitesinden sipariş vereceğim. Kafam rahat olsun meselesi 3'ün 5'in derdinde değilim lakin muayene istasyonunda hangardan çıkarken sol far gayet güzel yanarken sağ far cidden çok soluktu. yukarıda paylaştığım resimlerden de belli direksiyon o pozisyonda sağa ya da sola dönük değli tam ortalı olacak şekilde resim aldım. Ben araç hangardan çıkarken eyvah kaldık! dedim ama hafif kusur ile geçti ama aklıma takıldı halbuki takıntısı olmayan biriyim ama bir kere aklıma girdi işte. Neyse zaten hemen değiştirmeye de niyetim yok bir nevi borç açmamam lazım şu aralar

Yorum

İşleniyor...
            X