Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 insignia Cosmo Mercek Far İçindeki Ampül

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2011 insignia Cosmo Mercek Far İçindeki Ampül

İyi akşamlar bugün kazasız belasız tuvtürk muayenesinden geçtik çok şükür birkaç ufak hafif kusur notuyla. Bunlar genelde far sistemi ile alakalı misal farın yönü değişik gibi. İçlerinden birisi ise sağ kısa fazın hüzmesinin zayıf olduğu. Gerçekten de istasyondan çıkarken sağ far sola nazaran ciddi manada soluk ve cansızdı. Aşağıda vereceğim linkteki ampül bizim cosmolarda mercek arkasında duran xenon ampulü mü? ona göre sipariş vereceğim birde bunu farı komple gövdeden sökmeden kendimiz takabiliyormuyuz?

https://www.balkanopelparca.com/pinfo.asp?pid=163

Ynt: 2011 insignia Cosmo Mercek Far İçindeki Ampül

Evet D1S xenon ampulü
    InsigniaTEAM

Yorum

Mercek kararmış da olabilir, canlı olan tarafın ampulünü söküp diğer tarafa takıp kontrol edin, boşuna ampul değişmiş olmayın. Bu ampullerde ömrünün sonuna gelmişse ampul pembeleşir, var mı öyle bir durum?
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Mercek kararmış da olabilir, canlı olan tarafın ampulünü söküp diğer tarafa takıp kontrol edin, boşuna ampul değişmiş olmayın. Bu ampullerde ömrünün sonuna gelmişse ampul pembeleşir, var mı öyle bir durum?
        yarın sabah gündüz gözüyle çekeceğim fotoyu buraya eklerim. Pembeleşme değil, sol far bembeyaz parlarken sağ far son derece solmuş ve sarımtrak bir renkte.

Yorum

şu videoyu izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=usrHdnNAkPo
          burdan da alabilirsiniz.Ancak bu ürün birebir aynısı mı sarı-beyaz bi fark var mı bilmiyorum http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...0clc-204604264

Yorum

bende tüvtürk muayenesine gittiğimde farlarla alakalı bir kusur yazılmıştı ayar falan diye bende itiraz ettim gittim söyledim vatandaşa dedim kardeş bunun far ayarı hatalıysa eğer burdan hiç bir araba muayeneden geçmemesi lazım dedim bunda ne ayar tuşu var ne bişey bunlar özel sistemli bir far müdahale edilmiyo bunlara falan dedim adamda abi haklısın bizim cihazlar halojen farlara göre sizin farları hatalıymış gibi görüyo makinede hata verince bende öyle yazmak zorunda kalıyorum demişti

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

AFL farlı Insignia larda araç çalıştırıldığı anda otomatik olarak far ayarı yapılıyor.Aracın yük durumuna ve yatıklığına göre sistem far hüzmesini yere paralel şekilde ayarlıyor ve öyle bırakıyor.

Yanlız bu orjinal ampullerin bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum(450 TL).Muadil ürünleri kullanıp tavsiye eden arkadaş var mı?
              2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                AFL farlı Insignia larda araç çalıştırıldığı anda otomatik olarak far ayarı yapılıyor.Aracın yük durumuna ve yatıklığına göre sistem far hüzmesini yere paralel şekilde ayarlıyor ve öyle bırakıyor.

Yanlız bu orjinal ampullerin bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum(450 TL).Muadil ürünleri kullanıp tavsiye eden arkadaş var mı?
                siz yanlış baktınız galiba internette fiyatlar 150 tl civarı d1s osram

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

[/quote]
                  2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                    Orjinal yazı sahibi: aykutekim
                    İyi akşamlar bugün kazasız belasız tuvtürk muayenesinden geçtik çok şükür birkaç ufak hafif kusur notuyla. Bunlar genelde far sistemi ile alakalı misal farın yönü değişik gibi. İçlerinden birisi ise sağ kısa fazın hüzmesinin zayıf olduğu. Gerçekten de istasyondan çıkarken sağ far sola nazaran ciddi manada soluk ve cansızdı. Aşağıda vereceğim linkteki ampül bizim cosmolarda mercek arkasında duran xenon ampulü mü? ona göre sipariş vereceğim birde bunu farı komple gövdeden sökmeden kendimiz takabiliyormuyuz?

https://www.balkanopelparca.com/pinfo.asp?pid=163

Ben arkadaşın verdiği linkteki fiyata baktım..

Yorum

http://www.hepsiopel.com/Opel-Insign...M,PR-3415.html
                      http://www.opelparcasepeti.com/pinfo.asp?pid=1093
                      ilk linkteki siteden daha önce alışveriş yapmıştım ikincisinden yapmadım benim aracımda bunlar kullanılıyor incelemekte fayda var 450 tl uçuk bi rakam çünkü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykutekim
                        Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                        yarın sabah gündüz gözüyle çekeceğim fotoyu buraya eklerim. Pembeleşme değil, sol far bembeyaz parlarken sağ far son derece solmuş ve sarımtrak bir renkte.
                        Far içi kararmış gibi geldi bana. Bİr elektrikçiye gösterin.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

o sitenin pahalı olmasının sebebi opel balkan otomotivin resmi parça sitesi olması. Buradan ben orjinal GM lisanslı aktif karbon filtreli polen filtresi aldım. Piyasaya göre pahalıydı ama filtre 10 numara yazın 5 dk. fazla klima çalıştıramıyorsun buz gibi oluyor içerisi eski yan sanayi motocar marka olanlar aynı randımanı vermiyordu. Pahalı ama iyi. Osram ürünleri hakkında bilgim yok ama ben bu arabayı önceki sahibinden almadan önce aynı zamanda exper için gittiğimiz özel servise araç sağ tekerlek bilyesi için uyarı verdiğinden satış öncesi onu değiştirmiştik almadan önce. Onun öncesinde aracı sağolsun temiz şekilde vermek isteyen sahibi sol far artık nasıl bir sıkıntı yaptıysa onu bilmiyorum tekerlek bilyesi değişirken sol xenon farı da değiştirmişlerdi. Hatırladığım kadarıyla yine opel servisinden şase no üzerinden sipariş edilerek 450 lira civarıydı farda. Bilyede 450 ile birlikte adam toplamda 1000-1100 lira masraf ettiydi. Bu arada yine benden önceki sahibinin çektirdiği yan ve arka cam filmleri (en düşük koyuluk derecesinde) hafif kusur olarak muayene kağıdına işlendi :/

Yorum

gündüz gözü ile farların fotoğrafları

kısalar yanarken:

http://hizliresimyukle.com/image/tsF

uzunlar yanarken:

http://hizliresimyukle.com/image/tsr

Yorum

Yeni ampul almadan önce sağ ve sol ampul yerlerini değiştirip tekrar bakmakta fayda var
                              Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
                              +DVD 800 Navi
                              +19" Jant
                              +Prins Vsı 1.0

Yorum

İşleniyor...
                              X