Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Debriyaj'da sorun yaşıyorum!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Debriyaj'da sorun yaşıyorum!

Arkadaşlar aracımı 1. vitesten 2. vitese atarken debriyajımda takılma oluyor başka viteslerde yapmıyor. sadece 1 den 2 ye geçerken :S
    Sizce büyük bir sorun olabilir mi ? Servise hafta sonuna kadar götüremem
    Beyaz tutkudur.

Ynt: Debriyaj'da sorun yaşıyorum!

Eğer debriyajda bir sorun olsa bütün vites geçişlerinde olur diye düşünüyorum.Gerçekten bir farklılık hissediyorsanız sorun vites kutusunda olabilir.Servise göstermekte fayda var.Geçmiş olsun inşallah sorununuz yoktur varsa da en kısa zamanda düzelir umarım
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

teşekkür ederim. o kadar içimi acıtıyorki aracı kullanamaya çekiniyorum çünkü aşırı bir sürtünme hissediyorum vites atarken
      Beyaz tutkudur.

Yorum

Aşırı sürtünmeyi tam olarak bilemedim ama daha önce buraya da yazmıştım bizim araçlara hiç yakışmayacak bir ses çıkıyor 1 den 2ye atarken. Eğer kast ettiğiniz oysa malesef bizim araçların vites geçişleri sportiflik adına biraz daha sert diğer araçlara göre. Kaç senelik civiki kullanıyorum tıkır tıkır geçiyor vitesleri. Debriyajdan ayağımı çekerken sarsılma olmasın diye de kasmıyorum.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Hayır biliyorum 1. viseste zaten arabada birşeyler olduğunu ama benimki çok farklı resmen arkadan biri debriyajı çekiyormuş gibi
          Beyaz tutkudur.

Yorum

ben de geçen hafta serviste bu konuyu dile getirdim.Teste çıktık,usta problem olmadığını söyledi.Vexx arkadaşımızın dediği gibi bizim araçların geçişleri biraz kemikli..2.vitese alırken biraz daha yavaş davranıyorum artık..
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
            X