Hayırlı günler değerli kardeşlerim abilerim..yakın zamanda aracımın 45 bin bakımını yapacam aracım 4 yaşını doldurdu bulunduğum ilde opel yetkili servisi yok özel servis var sadece...araçta neleri değiştirmem gerekiyorsa internetten sipariş verecem...neleri değiştirmem gerekiyor motor yağı dışında ve önerileriniz nelerdir görüşlerinizi bekliyorum...aracım 1.4t...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yıllık bakım için ne almamı öneriyorsunuz...
Collapse
X
-
Ynt: Yıllık bakım için ne almamı öneriyorsunuz...
Triger kayışı,motor yağı,yağ filtresi,hava-polen filtreleri,balatalarınız eski ise onları ,firen hidroliğini değiştirin.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
benim yetkili serviste yapılan 45bin km faturasındakileri yazayım direk:
Polen filtresi
Hava filtresi
Yağ filtresi
Karter tapa contası
cam temizleme sıvısı
koruyucu ve temizleyici yağlar
enjektör temizleme benzinli
klima bakteri spreyi
gm motor yağı1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
yerinizde olsam sanayide sadece yağ değişimi yapan yerlerden birine giderim. Onlarda her türlü filtre ve her türlü yağ bulunuyor. ve bakımda işçilik almıyorlar. Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi ve 3 litre antifirizi 200 lira tuttu. Servise gitsem 500 liradan aşağı çıkabileceğimi zannetmiyorum.İNSİGNİA 1.6 TURBO
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufhoca47Yaklaşık ne kadara mal oldu peki1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Mobil 1 ESP Formula 5W-30 4LT DPF Araçlara Uygun Benzinli Dizel Motor Yağı iyidir...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLUciddi derecede ağır bakım yapılmışdı volantı dahi değiştirmişdik 3000 lira tutmuşdu
araç 1.6 t
Yorum
-
0w 40 sorun olmaz. Hatta soğuk iklim şartlarında 5 ile başlayan serilerden daha iyidir.
yağ
yağ filtresi
hava filtresi
polen filtresi
Triger için çok erken.
Bir hafta önce triger seti değiştirmiş biri olarak yetkili servisin 410 tl fiyat verdiği GM Triger seti dışarda 250 tl. (1.6 turbo için) Ve özellikle baktım bütün kutular hatta civataların poşeti bile GM etiketli parçalar da yani orijinal. Diyeceğim şu ki orijinal olduğundan emin olabilecekseniz parçaları dışardan çok daha uyguna alabilirsiniz. Yetkili servisler kusuruma bakmasın artık..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SBU530w 40 sorun olmaz. Hatta soğuk iklim şartlarında 5 ile başlayan serilerden daha iyidir.
yağ
yağ filtresi
hava filtresi
polen filtresi
Triger için çok erken.
Bir hafta önce triger seti değiştirmiş biri olarak yetkili servisin 410 tl fiyat verdiği GM Triger seti dışarda 250 tl. (1.6 turbo için) Ve özellikle baktım bütün kutular hatta civataların poşeti bile GM etiketli parçalar da yani orijinal. Diyeceğim şu ki orijinal olduğundan emin olabilecekseniz parçaları dışardan çok daha uyguna alabilirsiniz. Yetkili servisler kusuruma bakmasın artık..
Yorum
Yorum