Duyuru

Collapse
No announcement yet.

L.P.G. YES/NO

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• L.P.G. YES/NO

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar bugün sanayide sogutma suyu plastiğimi değiştirir iken usta illaki lpg takalım senin araca dedi. 1.6T 2009 91.000 km.biliyorum taktırdığımda yakıt masrafım değişecek. Ama bilmediğim aracıma nasıl bir zararı olacak. Konu hakkında yardımlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Saygılarımla.
    1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Ynt: L.P.G. YES/NO

Forumda birçok konu var lpg ile ilgili inceleyiniz...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=17160.0
      konu açmadan önce biraz forumu incelemenizi öneririm.
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Araştırmadan yeni konu açmak sorunmu oluyor. Uyarılarınız için teşekkürler

Yorum

Öğrenmek herkesin hakkıdır tabiki Benimde nacizane fikrim önce bir kolaçan etmektir.Lpg ile ilgili aklınıza takılan birşey olursa mesaj atabilirsiniz selamlar

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
          - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
          - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
            Öğrenmek herkesin hakkıdır tabiki Benimde nacizane fikrim önce bir kolaçan etmektir.Lpg ile ilgili aklınıza takılan birşey olursa mesaj atabilirsiniz selamlar
            Araştırdım bulamadım. Belkide fark edemedim. Yada gözümden kaçtı diyelim. Yada bu şekilde kolayıma geldi. birdahaki sefer daha dikkatli olurum

Yorum

İşleniyor...
            X