Evet arkadaslar aksilik yakamı bırakmıyor turbo patladı araç 90 hp olarak gidiyormuş gibi çok kötü birsey
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ve turbo patladi
Collapse
X
-
Ynt: Ve turbo patladi
Turbo bozulması esnasında araç yola dewam edemez.Anlayıp anında motoru durdurursanız sadece turbo gider.He yolda giderken başınıza gelirse turbo bozulması yapacak pek fazla bir şeyiniz olmaz.Motordaki yağı çeker ve yağsız çalışan motorda krank dahil komple motoru indirirsiniz.Bu araçtada tahmin ederim 10-15 arası bir rakam tutar.
Sizin anlattığınız gibi gitmeye dewam ettiyseniz muhtemelen başka bir sorun gibidir
Yorum
-
Ynt: Ve turbo patladi
banada başka bi sorun gibi geldi, bi kere bende kango nun turbosunu yakmıstım, her tarafı beyaz dumanlar kapladı, araç bırden cekısten dusmustu ve stop edemedım aracı, anahtarı kontaktan cıkardım arac hala caısıyordu, çok komıktı arabanın anahtarı elımde ve araba hala çalısıyor, kaputu actım, beyaz dumanlarla berbaber yağlar fıskırıyordu, ne yapıcamı sasırmısken, vitesi 1e takıp, frene basarak ayagımı debrıajdan cektım ve motoru stop etmeye basarmıstım, tabi o anda ne oldugunu anlamamastım, megersem turbo yanmıs....
Yorum
Yorum