Duyuru

Collapse
No announcement yet.

petlas lastik nasıl

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: petlas lastik nasıl

en son 3 ocakta Bolu'dan ığdıra yolculuk yaptım. Sivas Erzincan Erzurum Ağrı Iğdır güzergahında kullandım petlası. Çok kötü şartlarda kullandım karın yoğun olduğu yollarda kullandım. Endişelendirecek can sıkacak bir durumu ortaya çıkmadı. 3 yıl astrada kullandım doğuda görev yaptığım için her türlü hava şartlarında kullanma imkanım oldu. Memnun kalırsınız.

Yorum

Ticari grup için yorum yapayım. kumho lastik aldım ve 3 tanesi çelik kuşak hatalı üretim olduğu için şu an servise geri gönderdim. cevap bekliyorum.eğer iade kabul etmezlerse bir daha ki tercihim petlastan yana olabilir. kumho fiyat performans olarak olmasa da prestij olarak petlastan bir tık üstün gibi. kumho bayisinin dediğine göre petlas kumhodan son zamanlarda daha iyi imiş. tercih sebebim özellikle insigniateam ve muhtelif sitelerde fiyat performans olarak övülmesiydi. nitekim yol tutuş, ses ve konfor olarak michelin agilis yazlık lastiklerden iyiydi. petlasla ilgili de ambulanslarda kullanılıyor ve sıkıntı duymadım şimdiye kadar. binek grubunda ise 5 yıl bridgestone blizzak lm32 kullandım ve hiç memnuniyetsizliğim olmadı. çok defa rahatlıkla yol aldım.

Yorum

2 aracımda petlas kışlıklarini kullandım şu anda falken kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Yazlıklar icin bende üst düzey bir lastik kullanılması taraftarıyım.
        .
        Ama benim gibi kış aylarında, sadece şehiriçi ve belli hız limitlerinde gidenler icin 2 kat fazla vermenin anlamı yok bence.
        İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

petlas yazlıkta kışlıkta kullandım yazlıklar ilk yıl güzel ama ikinci yıl da sertleştiği için sürekli abs devreye giriyordu..

kışlıkları iki kış kullandım bence gayet güzeldi karda ve yağışlı havalarda oldukça başarılı bence

ayrıca konfor beklemeyin...

Yorum

Petlası yerli malı olduğu için doğru düzgün kullanmayan kişiler yermesini doğru bulmuyorum. 2 yıl petlas 2 yıl michelen alpine kullandım. Petlasın yoğun kar altındaki performansı michelenden daha iyidir. (bizzat kullanarak defalarca test edilerek anlaşılmıştır). Ama normal yol şartlarında petlas çok iyi değildir. 120 km ile 140 km hızlar arasında titreme yapmakta ve bu titremeyi hiçbir rot balanscı durduramıyor. michelende ise kış şartlarında konfor çok iyidir. fakat yoğun karda bir işe yaramıyor.
            2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGulsen
              Yerli marka diye alan arkadaslara sormak istiyorum; neden yerli cep telefonu, televizyon ya da linea, egea filan almiyorsunuz da insignia, iphone ya da sony filan aldiniz?

Arkadaslar yerli diye degil cinlilerden sonra en ucuz lastik diye aliyorsunux sadece. Petlas alt sinif bir marka. Cin mali lastiklerin bile testleri filan var da sonuclarini biliyoruz. Bunlarin literaturde bir karsiligi yok.

Durust olmali. Gazlamaya para veriyoruz, chip, sb, yakit, body kit filan girla gidiyor ve 100binlik arabaya biniyoruz ama lastik etiket olmuyor ya en az 3 sene kullanacagimiz lastik icin toplam bin lira fark vermiyoruz. Sonra yerli ve iyi diye aldik filan, vicdan yapiyoruz.

Bu arada lafim ayni zamanda daha da kotu bir lastik olan lassaya da.

Sunu da kabul ediyorum gerci. Bizim araclar buyuk ebattan oturu pahali lastik kullaniyor. Yani fiyat farki fazla ve herkes icin almak kolay olmayabilir. Lakin 20 lira icin kotu lastik alan var ki bence insanlik dusmani.
              Anlaşılan kar lastik seçiminde herkez petlastan memnun fiyat ta çok iyi . Ucuz ve başarılı lastik varken neden marka delisi olalım?

Yorum

Zaten sert lastik. Sanırım bunan ötürü kar da çok iyi

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

4öncelikle petlas kış lastiği yumuşak,5.senedir petlas kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok memnunum,geçen sene oğlumun aracınada taktık leon bulgaristana kayak turizmi için gittiler ailece dağlarda kar buz en ufak kayma v.s.sıkıntı yaşamadılar geldiler,bu sene diğer oğlumun astrasınada takdık sıkıntı yok bu kadar tecrübeden sonra niye yerli malı varken yabancı marka alıp takalım,muratın dediği gibi tel.araba.memnun kalacağımız yerli malı olursa neden kullanmayalım,yerli malı yurdun malı her vatandaş bunu kullanmalı değilmi ama.
                  06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

En son 400 tl civari idi fiyatı haddinden pahalı bana göre.gerisin bilmiyorum kullanmadım.
                    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Yerli malı konusunda da işte petlas güya yerli nerede fiyat avantaji en iyisi 500 lira lastiğin bu 400 diyor almam.telefon yapıyor 1500 tl fiyat çekiyor almam.alana da saygı duyarim.
                      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

bende iş arabasında kullanmıştım ve gayet memnundum petlastan ama hangi modeliydi bilmiyorum
                        F30 Sport+

Yorum

Konu daki yorumları okuyunca değişik yorumları gördüm bir iki kelimede ben yazayım

Bir ürünün yerli olması fiyatı ile değerlendirilmemeli sonuçta Lastik teknolojisinin bir standartı var eğer kauçuktan çalarsan fiyat düşsün diye bu sefer lastiğin ömründen,performansından ve en önemlisi güvenliğinden çalarsınız şurası gerçek eğer aynı nitelikte aynı ölçüm değerlerini taşıyan bir yerli ürün her zaman vatanımız ve milletimiz için daha doğru tercih sebebidir.

Bu forumda en pahalı lastiğe de olumsuz yazılar duydum en dandik en uygun lastiğe de yere göğe sığdıramayanlar var sonuç olarak bilgi ve tecrübelerimizi kat i kesin cümlelerle değilde daha yapıcı ve duyarlı yazarsak yanlış anlaşılmalara sebep vermeyiz.

Keyifli paylaşımlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Astra da Petlas 4 mevsim kullandım memnumdum fiyat performans açısından iyi kışlıklar için zaten kullanan arkadaşlar memnun olduğunu yazmışlar.
                            Güzel tercih yapmışsınız hayırlı olsun.
                            [Center]    
                                                   1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Konu daki yorumları okuyunca değişik yorumları gördüm bir iki kelimede ben yazayım

Bir ürünün yerli olması fiyatı ile değerlendirilmemeli sonuçta Lastik teknolojisinin bir standartı var eğer kauçuktan çalarsan fiyat düşsün diye bu sefer lastiğin ömründen,performansından ve en önemlisi güvenliğinden çalarsınız şurası gerçek eğer aynı nitelikte aynı ölçüm değerlerini taşıyan bir yerli ürün her zaman vatanımız ve milletimiz için daha doğru tercih sebebidir.

Bu forumda en pahalı lastiğe de olumsuz yazılar duydum en dandik en uygun lastiğe de yere göğe sığdıramayanlar var sonuç olarak bilgi ve tecrübelerimizi kat i kesin cümlelerle değilde daha yapıcı ve duyarlı yazarsak yanlış anlaşılmalara sebep vermeyiz.

Keyifli paylaşımlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Keyifli paylaşımlar.

" en dandik en uygun lastiğe de yere göğe sığdıramayanlar var " bu cümleye bittim Moderatörüm. ihihi haha
                                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
                                X