Duyuru

Collapse
No announcement yet.

petlas lastik nasıl

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• petlas lastik nasıl

Herkese iyi günler,
    Uzun bir araştırma ile fiyat ve performans analizinden sonra PETLAS lastik almaya karar verip aracıma 4 adet kış lastiği sipariş verdim.
    Çok fazla marka ve model olduğundan epeyce aklım karıştı ama belli kriterlerime en uygun bu markayı seçtim.
    Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
    Bende kullanmaya başladığımda fikirlerimi paylaşacağım.
    Umarım lastik almak için araştırma yapan arkadaşlara faydamız dokunur.

Ynt: petlas lastik nasıl

Ercan bey hoşgeldiniz. Forum kurallarımız gereği Tanışma kısmında kendinizi tanıtmanız gerekmektedir.

Petlas kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla kumho ayarında bir lastik olduğu izlenimine kapıldım. Araçlarımız canlarımızı taşıdığı için lastik konusunda kaliteden ödün vermemenizi tavsiye ederim.
    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

welcome.. 3 senedir 245 45 18 petlas snowmaster kış lastigi kullanıyorum.. hicbir sıkıntı problem yaşamadım.. yerli firma fiyat iyi.. kış lastigi olarak bir michelin Conti yada nokian olmasada ben petlastan memnunum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Daha önceki araçlarımda olduğu gibi yeni aldığım insignia için de kış lastiği tercihim 245 45 18 starmaxx oldu. petlasın performans markası.

gayet sessiz bir lastik. nisan ve ekim aylarında normal lastiklerle dönüşümlü olarak 6 ay kullanacağım. bugüne kadar kullandıklarımda sorun yaşamadım bunlarda da yaşamayacağımı umuyorum.
        2015 Beyaz İnsignia 1.6 CDTI Cosmo + Kış Paketi

Yorum

Almışsınız. hayırlı olsun demek düşer...

Görüp göreceğim en kötü lastik sınıfındadır kendileri bana göre... Kumho kat kat da iyidir petlastan.!
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Kışlık güzel mevsimlik berbat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya

Görüp göreceğim en kötü lastik sınıfındadır kendileri bana göre... Kumho kat kat da iyidir petlastan.!
              Neye gore kime göre kat kat iyidir.. ikiside kışlık icin konusuyorum birbirine yakın orta sınıf fiyat kalitede lastikler.. kumho kullanmadim ama kötü diyemem.. petlas yerli firma turkiye sartlarındada kışlıkları yumusak ve konforlu karda buzdada sıkıntı cikarmadı..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Kış lastikleri çok iyi tavsiye ederim ayrıca en azından türk firması

Yorum

Kastım aslında yazlık lastikleri idi. Genelleme yaparak hata ettim. Kusurabakmayin.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Kastım aslında yazlık lastikleri idi. Genelleme yaparak hata ettim. Kusurabakmayin.

Yorum

kış lastiği olarak birşey diyemem fakat kullanmış biri olarak bana güvence vermedi aracımı bir kaç defa savurttu ve bu kuru zeminde başımıza geldi
                      bu yüzden dilimiz yandı ve petlas asla dedik
                      şu an lassa kullanıyoruz maşallah denilecek seviyede

Yorum

Kışlıkları gayet iyi. Ben de kullanıyorum, memnunum. Yazlıkları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Megane aracımıza aldık, kardeşim bitik Dunlop'ları arattığını söylüyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Yerli marka diye alan arkadaslara sormak istiyorum; neden yerli cep telefonu, televizyon ya da linea, egea filan almiyorsunuz da insignia, iphone ya da sony filan aldiniz?

Arkadaslar yerli diye degil cinlilerden sonra en ucuz lastik diye aliyorsunux sadece. Petlas alt sinif bir marka. Cin mali lastiklerin bile testleri filan var da sonuclarini biliyoruz. Bunlarin literaturde bir karsiligi yok.

Durust olmali. Gazlamaya para veriyoruz, chip, sb, yakit, body kit filan girla gidiyor ve 100binlik arabaya biniyoruz ama lastik etiket olmuyor ya en az 3 sene kullanacagimiz lastik icin toplam bin lira fark vermiyoruz. Sonra yerli ve iyi diye aldik filan, vicdan yapiyoruz.

Bu arada lafim ayni zamanda daha da kotu bir lastik olan lassaya da.

Sunu da kabul ediyorum gerci. Bizim araclar buyuk ebattan oturu pahali lastik kullaniyor. Yani fiyat farki fazla ve herkes icin almak kolay olmayabilir. Lakin 20 lira icin kotu lastik alan var ki bence insanlik dusmani.

Yorum

Yukarıda mesajıma bakarsanız orta sinif fiyat ve kalite yazıyor zaten.. yerli ye bu kadar takılmaya gerek yok.. hatta bir michelin continental yada nokian ile kiyaslanmayacaginida belirttim..

Yorum

Ve yerli derken türkiye sartlarına yani yollarına uygunlugu açısından yazdım. ilerde eger yerli iyi bir aracımız kaliteli bir cep telefonu uretilirse neden almayalim tabiki alırız.. Petlas ın kışlığı iyidir..

Yorum

İşleniyor...
                              X