Merhabalar, dün araç sağa çeker gibi oldu lastik havalarını kontrol ettiğimde kPa değeri gösteriyor, benzinliğe gittiğimde ise Ps. Aracımızdaki göstergeden kPa değerini bar yada Ps ye dönüştürebiliyor muyuz. Ya da varsa 18 jant insignia kullananlar havaları neye göre ayarlıyorsunuz, lütfen yardım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LASTİK HAVALARI
Collapse
X
-
Ynt: LASTİK HAVALARI
En net bilgi katalogda yaziyor. Varsa kataloga bakin bence.
.
Hatırladığım kadarıyla arkalara onden fazla basmak gerekiyor. Ben onlere 33 arkalara 35 basıyorum. Konfor ve ekonominin ortası ((:İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Kullanıcı el kitabinda lastik hava basinclarinin sol ön kapi icindeki etikette yazdigini soguk lastikler icin gecerli oldugunu yazlik ve kislik farketmezsizin ayni havayi basmak gerektigi yazıyor..
Yorum
-
Benim kılavuzdan hatırladığım, başınçlar motor koduna göre değişiyor.Ayda bir kılavuza bakıp kılavuzdan 2psi fazla basiyorum ama kac bastığımı unutuyorum. herzaman.
.
Yukarıdaki kılavuza bakılırsa azami yükleme hariç, önler daha yüksek basınçta olmalı.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Benim 2013 aracımda birim değişmiyorduİnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: risko35Kapı eşğinde yazan değerlere göre bastım havaları hayırlısı bakalım, peki hayalet ekranda çıkan lastik değerlerini kPa dan ps yada bar a değiştirebiliyor muyuz. Bunu ben kitapta bulamadım ?
Yorum
Yorum