Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LASTİK HAVALARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LASTİK HAVALARI

Merhabalar, dün araç sağa çeker gibi oldu lastik havalarını kontrol ettiğimde kPa değeri gösteriyor, benzinliğe gittiğimde ise Ps. Aracımızdaki göstergeden kPa değerini bar yada Ps ye dönüştürebiliyor muyuz. Ya da varsa 18 jant insignia kullananlar havaları neye göre ayarlıyorsunuz, lütfen yardım.
    2015 İNSİGNİA COSMO 1,6 CDTİ AT6

Ynt: LASTİK HAVALARI

Ben yaz kış farketmeksizin 32 yada 33 basıyorum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ekonomik kullanımda önler 39, arkalar 38
      1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

En net bilgi katalogda yaziyor. Varsa kataloga bakin bence.
        .
        Hatırladığım kadarıyla arkalara onden fazla basmak gerekiyor. Ben onlere 33 arkalara 35 basıyorum. Konfor ve ekonominin ortası ((:
        İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Peki bu kış lastiği olunca sizce ne olur?

Yorum

Kullanıcı el kitabinda lastik hava basinclarinin sol ön kapi icindeki etikette yazdigini soguk lastikler icin gecerli oldugunu yazlik ve kislik farketmezsizin ayni havayi basmak gerektigi yazıyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Yorum

Benim kılavuzdan hatırladığım, başınçlar motor koduna göre değişiyor.Ayda bir kılavuza bakıp kılavuzdan 2psi fazla basiyorum ama kac bastığımı unutuyorum. herzaman.
                  .
                  Yukarıdaki kılavuza bakılırsa azami yükleme hariç, önler daha yüksek basınçta olmalı.
                  İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Kapı eşğinde yazan değerlere göre bastım havaları hayırlısı bakalım, peki hayalet ekranda çıkan lastik değerlerini kPa dan ps yada bar a değiştirebiliyor muyuz. Bunu ben kitapta bulamadım ?
                    2015 İNSİGNİA COSMO 1,6 CDTİ AT6

Yorum

Benim 2013 aracımda birim değişmiyordu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: risko35
                        Kapı eşğinde yazan değerlere göre bastım havaları hayırlısı bakalım, peki hayalet ekranda çıkan lastik değerlerini kPa dan ps yada bar a değiştirebiliyor muyuz. Bunu ben kitapta bulamadım ?
                        Birim değişmiyor diye biliyorum... Şahsen ben değiştiremedim

Yorum

İşleniyor...
                        X